• 11ats.

    Ar buvote susidūrusios su tokia situacija, kad pakeitus darbą, pastojote?

    Ilgą laiką dirbau įtemptą darbą, taip sutapo, kad negalėjau ganėtinai ilgai pastoti, o pastojus, įvyko persileidimas. Nors darbas buvo ganėtinai gerai apmokamas, su vyru pasitarėme, kad tikriausiai dėl nuolatinio streso, patiriamo darbe, aš niekuomet nepastosiu...Ir ką jūs galvojate? Susiradau kitą, paprastesnį ir vos tik pradėjau pareiškimą, pati to nežinodama, pastojau... Išėjo taip, kad naujame darbe jau įsidarbinau būdama daugiau nei vieną mėnesį nėščia...ir jau pradėjau gailėtis, kad gal per anskti padėjau pareiškimą... Tačiau jau nebuvo kelio atgal :) Gal kuriai atsitiko panaši situacija?

    VaidotaNėštumas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Valdota, tavo situacija lygiai tokia pati ,kaip ir mano. As 6 metus negalejau pastoti, metai bego, darbe stresas nerealus...nieko nesigavo.... Kol neisejau is to darbo! Tik isejau, pradejau dziaugtis gyvenimu ir IVYKO! Kai jau labai nesitikejom...Taip, nutruko stazas ir tt. Problemos su pinigais..taciau...dabar turim mazaji zmoguti.

    Linute39

  2. 3

    Lina, o tuomet, ar dar bandei susigrazinti savpo senaja pozicija? Ar tai jau buvo neimanoma?

    As pasidomejau, kad pareiskima galima atsiimti tik per 3 dienas. Toliau iki išėjimo, jerigu numatytas ilgesnis terminas, galima atsiimti pareiškimą, esant darbdavio palaikymui. Aš jau svarsčiau tą variantą, kad apskritai prašytis atgal, bet labai nesinorėjo žemintis...man tai tarsi išmaldos prašymas, o organizacijoje niekas nepasikeis, ir manęs netenkinanti situacija, vargu, ar būtų pasikeitus... truputį gaila, kad taip... bet nelikau be darbo, o ir tikriausiai tai buvo būtina priemonė, norint susilaukti ir normaliai išnešioti vaikelį...Žinoma, kai kalba eina apie ilgai planuotą, laukiamą kūdikį, visa kita atrodo taip laikina ir nesvarbu. Mūsų mamos mus juk išaugino be jokių pašalpų.

    Vaidota

  3. 2

    Na, ką gi :) aš - ne viena :) ir tikriausiai - viskas į gerą ir taip turėjo būti.

    Vaidota

  4. 2

    man buvo kitokia situacija.as tai pat dirbau labai itempta darba,tekdavo net tampytis daug.dirbdama 4metus sita darba niekaip negalejau pastoti,su vyru pasitarem kad taip jau negalim planuojam o nieko neiseina.tai pries savo gimtadieni parasiau pareiskima ir isejau is to darbo.1men laiko ilsejausi namie,po 1.5men as pastojau ir esam labai laimingi kad nusprendziau mesti si darba .

    deimantina

  5. 1

    man atsitiko tokia situacija,pusmeti buvau be darbo,veliau suzinojau,kad praejau atranka,sekmingai isidarbinau ir po menesio pastojau

    ruta26

  6. 1

    Nebuvo tokios situacijos... Bet labai suprantu Tave. Smagu, kad stresui pasitraukus, pastojai.

    Jorkaile

  7. 1

    na as pastojau dar besimokydama,pagimdziau kai mazdaug pries pora savaiciu buvau baigusi mokslus...

    daina

  8. 1

    Vaidota, Man buvo lygiai taip pat :)

    Anonimas

  9. 1

    Vaidota, negryzau as i ta darba. Net negalvojau apie tai.O geras pusmetis praejo, kol as atsigavau ir galejau pastoti.

    Linute39

  10. 1

    Man buvo panasiai. Siaip net nesistengiau pastoti. Bet vos tik pakeiciau darba, jau kita menesi suzinojau, kad esu nescia. O darbo ir nekeiciau, nes naujoji vieta man labai patiko.

    Agne