Atsakymai

  1. 4

    naudoju is kosmetikos salono specialiai paakiu krema,kol kas poreikio labai nera,taciau naudoju paakiu kremuka,kad atitolinciau raukslyciu atsiradimo laika :))

    Sagute

  2. 4

    Turiu ir kai nepamirstu, pasitepu su L'oreal revitalift double lifting eye

    almyte7

  3. 3

    Naudoju kremą alijošiaus pagrindu. Kadangi mano oda sausa, tai tenka naudoti, kad per anksti nesusiraukšlėčiau :) Tik va, man labai sunku atsirinkti tinkamą. Aš irgi vieną turėjau nuo kurio akys apsiašarodavo po kurio laiko. Tai dar iš pradžių nesupratau kad ten tas kremas kaltas. Dabar esu atitaikius ir džiaugiuosi naudodama.

    trejetukas

  4. 3

    Naudoju Loreal kremus. Man jie neblogi.O kai galiu, perku kosmetikos kabinete specialu kremuka, jis gerokai brangesnis, ji daro specialiai.
    Su metais tie kremai neisvengiami.

    Linute39

  5. 2

    siuo metu nenaudoji,bet pries tai buvau isigijus nivea damini,tai buvau patenkinta :)

    viktorijaz

  6. 2

    niekada nenaudoju,teko paakius pasitepti nivea kremu.

    deimantina

  7. 2

    garnier firmos toki kremuka paakiams ir avon firmos zele paakiams

    ingrandr

  8. 2

    nuo 20 metu pradejau naudoti ir lyg šiol nepraleidžiu nė dienos be jo. Išbandziau įvairiausius variantus, dabar bandau ''margarita'', patiko ''rasa'' ir tikrai jie neprastesni uz kainuojancius 100lt, o lietuviskus pirkdami dar ekonomikai padesime.

    vinipukas

  9. 2

    Naudoju forever living firmos paakiu krema. Labai geras. Poveikis is karto jauciasi.

    Aurima

  10. 2

    nieko ypatingo nenaudoju. Kai turiu nusipirkusi, tada ir tepuosi. Bet atskirai paakiams neperku kremų. Stengiuosi tik netempti paakių zonos ir kosmetiką nuvalyti teisingai. O kremai, nemanau, kad labai padės. Tiesiog tuo pačiu kremu, kuriuo tepu veidą, patepu ir paakių zoną.

    elegancija