Atsakymai

  1. 2

    gal per ilga laika duodi ta pacia pabandyk kaska paivairinti

    viktorijaz

  2. 2

    As linkiu,tau Ausryte3,kantrybes.vis spasiulyk pasiulyk,ir lauk kol nores.maniskis irgi neiskart pamego :)

    Sagute

  3. 2

    pradėkite nuo bulvytės,kitą dieną po truputį įveskite morką,nes morka viena iš pagrindinių daržovių.kuri gali alergizuoti.

    emiliukas

  4. 1

    na per prievarta i negrusk..kai nores valgys

    ingrandr

  5. 1

    galiu palinkite tik kantrybes ir vis siuliti kalbinti gražei. o gal jis is viso nevalgo na gal jam dantukai dyksta tada ir gali vaikas atsisakyti maisto , mes taip net kelias dienas nevalgome.

    mamyciuke

  6. 1

    Po truputi vis tiek reikia pratinti, gal atrasite tokia, kuri jam patiks.

    Indruke

  7. 1

    Siulyciau keitineti kosytes,jei jau nuo 5men. primaitinamas,nes gal tiesiog nepatinka ta,kuria duodi.Pabandyti duoti ivairesniu skoniu,keitineti darzoves,arba i grudu kosytes deti vaisiu.As taip dariau,kol atradau tas,kurias mieliau valgo.Nes jei jau kokia nepatinka,tai nei zaislai nepadedavo,nei laikas..,nepriprasdavo.Va nepatinka skonis vaikuciui ir tiek.Tad nenusimink,bet butinai isbandyk kazka kita.

    geguziukas

  8. 1

    pabandylite paskaninti vaisiais, mes duodame ''milupa'' 7grudų, tai ją noriai valgo. Dar galite bevalgant pabandyti sudominti kokiu žaislu ar daiktu

    vinipukas

  9. 1

    paskaninti megiama tyrele arba vaisiumi.

    juratele

  10. 1

    As jai duodu ragauti kosyciu nuo 5menesiuko,nes maitinames misineliu.Ir ivedinejau visokiu darzoviu po trupuciuka,bet ir is pat pradziu prastokai valge irdabar tik kelis saukstukus:((,o paskui suspaudzia lupytes,stengiasi nekreipt demesio i saukstuka,o uzsiimt kuo kitu,tiesa misinelio ji isgeria 180ml ir nakti du kartus keliasi misinelio valgyti,nes jei neduodu duduoja:(( ka daryti?

    Ausryte30