• 25ats.

    Ar keitėte vaiko čiužinuką sulaukus metukų ar vėliau?

    Nuo gimimo naudojame kokosinį čiužinuką, bet gal jau laikas keisti? Nes vaiko svoris padidėjo. Ką patarsite? Jis jau per kietas gal?

    vinipukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    mes nekeiteme.musu dvipusis.kokosinis-grikinis.as tik keitineju jo puseles.

    gintarep

  2. 5

    musu dvipusis, tai kai buvo puse metuku apvertem i minkstesne puse. vaikuciui kitaip negu suaugusiajam, neuzmirskit to, jam taip geriau ;)

    juliete

  3. 5

    lovytėje pas dukrytę buvo kokosinis,nuo metukų persikėlė į dviaukštę lovą,pirkom taip pat kietą kokosinį,nes nesveika miegoti ant minkšto.

    emiliukas

  4. 4

    mes ir pirkom dvipusi ciuzinuka,nuo puses metuku apvertem minkstesne puse

    Indruleeeee

  5. 4

    ką patarti - nežinau, bet pati naudoju kokosinį čiužinuką ir kol miegos lovytėje, jo nekeisiu. Tik dabar, žiemą, dar ant čiužinuko esu patiesusi specialių antialerginį paklotą, kuris yra šiek tiek minkštesnis ir užriestas į šonus, tai dukrytei šilčiau miegoti - nosį įkiša į jį ir taip miega:)

    elegancija

  6. 4

    Musu maziui du metukai, bet ciuzinuko kolkas dar nekeiteme, nes jis pakankamai storas, ne karto neapsisiotas ir neisguletas dar, turi kokosine ir grikiu puseles, tai karts nuo karto tik ji pakratau, isvedinu ir puseles apverciu.

    Agne

  7. 4

    Na mes kol kas nekeiteme, man atrodo, kad mano suneliui kol kas dar gerai grikinis ciuzinukas.

    Indruke

  8. 3

    Musu mazutes ciuzinukas, kaip naujas, juk jos svoris ne toks didelis, kad isguletu duobe ciuziny, ne karto neprisysiotas, be demes ir tikrai dar nekeisim, kol gules mazojoj lovytej. Pavartau, papurtau ciuzinuka ir viskas kuo puikiausiai. Musu ciuzinys kokosinis-grikinis ir nemanau, kad jis taip greit susidevi

    almyte7

  9. 2

    keiciame ciuzinuka kaip mazei sueis 1metai

    deimantina

  10. 2

    musu yra dvipusis grikinis kokosinis,tai iki puses metu miegojo ant kietesnes puses nuo puses metu ant grikinio minkstesnio,tai tik apsukau puses,na kai paauks reiks kitos lovytes,tada ir pirksim nauja

    Milana69