Atsakymai

  1. 5

    Na tikrai nepaliekam vaiko vieno namuos,ar masinoj,kad ir usnaudzia vaziuojant,bet vistiek nesames i parduotuve,nes gi nezinai kokia eile parduotuvej laukia,ar ilgai ar trumpai uztruksi,kad ir vaikas namie miega,man reikia pvz iki pasto dezutes nubekti,ar siuksliu isnesti tai begom viska darau,nes nesinori rizikuoti vaikuciu,nezinia kas gali atsitikti,

    Indruleeeee

  2. 4

    ne i parduotuve ne karto nejau kai ji miega bet iki kaimynes 5 min.ne karta buvau nuejusi ir dar kuomet gyvenaome kaime tai ir malku dar prisivezdavau kai ji miegojo, o dabar jei 8 men.tai nepalieku vienos visiskai nes jau vartosi tai labai akylos prieziuros reikalauja. Manau kiekviena mama jaucia kaip ju mazyliai imige galbut kai kurios ir gali sau leisti nubegti i parduotuve:)

    barskute

  3. 4

    iki parduotuvės 3-5min.kai šalta vaikas neina pats kariasi ant ranku,ypač kai vėjas su sniegu duoda į veidą,poto reikia ir vaiką nešti ir pirkinius plius nusigauti su viskuo iki ketvirto aukšto.nelakstau kasdiena.kad ir šiandien ryte ėjau,vienoje rankoje puslė vandens,maišas skalbimo miltelių,kitoje maišas pilnas su produktais.dabar užsipirkau kokiai savaitei,aišku jei ko pritrūksiu smulkių produktų nueisiu su vaiku.juk nelakstysiu su vaiku žiemą po kelis kartus į parduotuvę.
    o kad nutiktų kažkas gali visur visko nutikti,net esant tėvams namuose vaikai iškrenta pro langus,apsidegina ir t.t.nuo likimo nepabėgsi.

    emiliukas

  4. 4

    ne, negaleciau net ramiai apsipirkti.

    cindy

  5. 4

    jei taip galvočiau kaip elengacija,matyt vaikščiočiau kaip zombis,nes bijočiau ir užmigti,kad vaikas neužsidėtų pagalvės ant galvos ir neuždustų....
    vienos mamytės vaikelis berods 3m.paspringo obuolio kąsneliu(tėvai buvo šalia),skaičiau verkiau:(tai gal man vaikui neduoti niekada obuolio,nes gali paspringti ir mirti?čia palaipsniui su tokiu mąstymu gali pačiai mamai sutrikti sveikata.

    emiliukas

  6. 3

    tik mamai savo palieku pasitikiu ja

    CARIBIO

  7. 3

    ne nepalieku,net kartais bijau iki pasto dezutes nusileisti ,spauda pasiimti.Geriau nesuosi su savim i parduotuve nei palikti viena mieganti.

    ruta26

  8. 3

    as taip pat pritariu Agnei maza kas ar uzsprinks ar kas tfutfutfu niekada nepalikinesiu vienos o i parde galma ir vakare nueiti apsipirkti taip kad keleta dienu nereiketu o lialius su vyru tuo tarpu pabutu bet vieno vaikelio palikti NE UZ KA!!!

    mamuliz

  9. 3

    nesuprantu kaip tai galima palikti,jei palikdavau tai tik su suaugusiu zmogum ,drauge ,teta,ar auklyte

    deimantina

  10. 3

    Emiliukas, nemanau, kad turėtum čia prieš kažką teisintis. Sutinku, kad kiekviena mūsų žinom savo vaikučius. Aš saviškės niekaip negalėčiau palikt vienos miegančios, nes ji dažnai budinėja. Bet, jei labai prispiria reikalas, aš ją palieku savo 11m sūnaus globai. Užmigdau automobilinėj kėdutėj ir palieku. Jei ji prabunda, jis pasupa ją. Kadangi, jis tokiuose reikaluose atsakingas, tai pakankamai ramia širdimi palieku. Bet vistiek stengiuosi kuo greičiau susukt. Žinau, kad tikrai ne viena mama irgi "pasibaisėtų", kad aš palieku tokio amžiaus vaikui. Bet, kaip jau minėjau, kiekviena mes žinom ką galim daryt, ko negalim.

    trejetukas