• 16ats.

    Del nestumo, jei mmm ciklas nereguliarus, kokia tikimybe, kad pastojau?

    Sveikos mielosios mamytes ir ne tik :) esu naujoke. Mano vardas Agne, man 22 metukai.
    Norejau pasidalinti savo klausimu su jumis ir sulaukti atsakymu :) Taigi, mano menesines niekada nebuvo reguliarios. Sergi puse maetu normaliai (nors ciklas visada svyruoja 28-35 dienos) Buna, kad 2 men nesergu visiskai. Kreipiausi i ginekologe. Israse duphaston ir kontraceptiniu tableciu, kad susirgciau ir su kt cikla susireguliuociau. Isgeriau 2 pakuotes, bet labai blogai jauciausi, todel meciau. Po metimo kita menesi susirgau po 35 dienu. Tai buvo lapkricio 19 diena. Su vaikinu mylimes be apsaugos jau virs metu, niekada nepastojau(nors ne visada jis manyje baigdavo). Dabar menesiniu nuo lapkricio 19 d. niekaip nesulaukiu. Jokiu nestumo pozymiu apart menesiniu nebuvimo nejauciu, nestumo testo darytis kazkaip dar nesinori - nes jau gal kokius 5 kartus dariausi ir kita diena kaip tycia susirgdavau. Vaikelis nebutu kliutis, o ir siaip as jo noreciau jau, nes ginekologe sake, kad man reik pastoti kuo greiciau, nes veliau galiu ir nesusilaukti vaikucio, nes menesines lb nereguliarios. Taigi noriu jusu pasiklausti, ar galeciau jau jausti kokius nestumo pozymius? Ar vis delto darytis nestumo testa? O galbut ciklas vel uzsitempe ir keliaut pas ginekologe? Bet ji man vel israsys kt ir tuo pasibaigs. Nustosiu jas gerti ir vel tas pats..jau nebezinau ko imtis. Laukiu jusu pasisakymu ir is anksto dekoju :)

    agneeBandymas pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    yra moteru kurios nejauciu jokiu nestumo pazymiu t.y nei ju pykina, nei silpna nei ka, tad jeigu nejauti kazko panasaus tai nieko nereiskia, nestumo testas tau butu geriausias irodymas taip arba ne.

    gertruda

  2. 2

    bek testa nusipirkti ir linkiu kad pamatytum II bruksnelius...sekmes...

    deimantina

  3. 2

    Agnee, vaistininkė tau patarė testuką darytis kitą dieną dėl to, kad tiksliausias rezultatas būna su rytiniu šlapimu. Tai, jei atsikėlusi pakentėsi ir neisi į tualeta, tol kol nenusipirksi testo, tai gali ir tą pačią dieną pasidaryt :) O taip, tai geriau kitos dienos palauk rytinio šlapimo :) Sėkmės.

    trejetukas

  4. 2

    viska pasakoji ir man atrodo kad tai mano istorija:) ir mano nereguliarios menesines buvo, ir as geriau tuos vaistukus ir po santykiu nesusirgau, ir nieko nejauciau bet as skubejau daryti testuka o kai pamaciau dvi linijas pasokau iki lubu:) patarciau ir tau ji pasidaryti ir viska issiaiskinti. manau kad reikes sveikinti tave su gera zinia sekmes tau DIDELIAUSIOS :)

    rrr3

  5. 2

    mana testa nusipirk ir bus aisq :)

    Erika

  6. 1

    Nusipirk testuka ir tikiuosi bus teigiamss :)

    Indruke

  7. 1

    nestumo testas neigiamas..begsiu pirmadieni uzsiregistruoti pas ginekologe.Nes su tuo mano ciklu jau nesamones darosi - isprotet galima.

    agnee

  8. 1

    Tik testas tau padės nusipirk ir bus aišku tau ir ramu sekmės.

    mamyciuke

  9. 1

    Na, atsakymas tavo padėties nepakeis, bet bent jau padės išsklaidyti abejones. Linkiu, kad pamatytum tokį, kokio nori. Parašyk kai pasidarysi :) Dar kartą sėkmužės ;)

    trejetukas

  10. 1

    trejetukas--> aciu uz informacija :) leksiu is pat ryto pirkt,ir ziuresiu kaip cia kas :) noriu leliuko,bet kazkokia baime pamatyt ats :))

    agnee