• 11ats.

    Kaip 4 men. kudiki pripratinti prie buteliuko?

    Turiu dar tokia problemėlę, mano mažylis (4 men.) neima visai buteliuko, kai tik bandau duoti labai pyksta, geriau užmiega nevalgęs negu iš buteliuko.. Naktį keliasi kas dvi valandas, nes išalksta. Gal turite kokių patarimų, kaip pripratinti prie buteliuko? Lauksiu atsakymų.

    auxeMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    musu irgi neime ispradziu mes naudojom avent firmos ,bet pakeitem i kita buteliuka tommee tippee ir su noru ima :)

    deimantina

  2. 3

    as jau kazkur rasiau, kad siuo atveju geriausias draugas - kantrybe, nes paciai tai teko isbandyti,irgi galvojau, kad jau maniskis niekad buteliuko nepamegs,taciau dabar viskas ok.

    Sagute

  3. 3

    jau kažkur buvo panašus klausimas. jai maitini pati tai kam jam buteliukas?
    bet siūličiau pabandyti įvairiu firmu kad ir pačiu paprasčiausius. Gal katrą išsirinksite.

    mamyciuke

  4. 2

    Jam dar gali nepatikti buteliukas. Atsimenu, mano mažylis irgi neimdavo, tada pabandžiau visai kitokį duoti - traukė labai gerai:-)

    lina686

  5. 2

    mano mazyle irgi neima buteliuko ir jei jam nepatinka tai net neissivaizduoju kaip tai padaryti

    inesaP

  6. 1

    Mums buvo tokia pati situacija, tol kol maitinau, buteliuko nei trupucio neeme, bet kai nebemaitinau pati, tada neliko jam kitos iseities ir kai isalko po truputi pradejo gerti is buteliuko/

    Indruke

  7. 1

    mano bernužėlis taip ir neišmoko(1m2mėn),kadangi pati maitinu,tai naktim nieko,o dienom geriam nuo 5mėn iš puodelio,kelionės metu įsigudrinau duot iš plasmasinio kubuš buteliuko,kurių nuo brolio daug lieka:)

    tuti

  8. 1

    mano irgi negerdavo is buteliuko,bet alkano vaiko tai nelaikysi,truputi su buteliuko soskyte ipurksdavau i burnyte ir po truputi pripratom ir misinukus keiciau,galvojau nevalgys,bet nusipirkom brangiausia pamenu misinuka iskarto lapnoti pradejo,prasmatni buvo:))kantrybes po truputi zaidimo budu ir pripras:)

    dzionike

  9. 1

    mano patarimas pabandyk kita ciulptuka;Mano antroji panele negere su tutuku,ismoko tik is NUKO buteliuko tokio snapelio formos(minkstas),ju buna keliu rusiu.Ir dar dabar nezinau,bet anksciau buvo pirktiTupiwari puodukai,ir su panasiu snapeliu jis ir tiko,taigi.Tik nepirk panasiu nes as,visa kolekcija turejau...kol atradom.Sekmes.

    Asteja

  10. 0

    labux,maniskis irgi isteriskaj klykdawo,kolekcija buteliuku pririnkau ir nieko..wis tik dar iwenas kliuwo i akis ir nupirkau ,wiena diena pazajdem nelabaj eme..kita diena ziuriu jau traukia..irgi leliukas men,nakti tajp pat kas pora wal keldawo papo ieskojo..wa db su paskutiniu duodu buteliuka ir ilgiau ramiau pamiega.. tas buteliukas BREASTSLOW,bwt nz ar lt jis yra,pirkau anglijoj..tiutes wis nepripazysta..

    dowiliux