• 22ats.

    Kaip elgtis, jei vyro mama akivaizdziai mus ignoruoja?

    Zodziu, net nezinau kaip elgtis:(vyro mama gyvena uzsieny, dabar buvo grizus pries sventes. Anukes nemacius 4 menesius, musu nesugebejo aplankyt, pasiteisino, kad neturi pinigu kelionei, nes mes gyvenam kitam mieste...su ja net nesam susipyke ir niekad nesipykom nesuprantu, kas jai nepatinka, net musu vestuvese nebuvo, o dabar ir anukes nelanko, bijau, kad tokie santykiai su ja nepakenktu musu santykiams su vyru, nes mane veikia jos toks elgesys.. gal galit patarti, kaip elgtis tokioje situacijoje? aciu

    kotrynaSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na musu vaikuciu baba tam paciam mieste gyvena ir tai nesugeba aplankyt.bet del to nei kiek nepergyvenu

    nesvarbu

  2. 3

    teisingai pasake braskute :) manoji irgi nelanko ir visai nesidomi apie anukes daugiau vyro mamos mama rupinasi negu tikra mociute.todel musu mergyte ir vadina ne prosenele o mociute.nes tikros mciutes net neatsimena

    deimantina

  3. 3

    patarčiau nekreipt į ją jojkio dėmesio,tuo labiau,kad jūs jai nereikalingi,o kalbu iš patirties,nes mano uošvienė ilgą laiką mus tik išnaudojo,net marčia manes nelaikė,kažkada aš ją išvis ignoravau ir bendravau tik su uošviu,bet pagailo vyro,nes jis nekaltas kad turi tokią mamą,o dabar bendraujam,bet tik kiek reikia,nes kai vyro nėra ji ir po 12m man nesugeba paskambint,paklaust kaip laikomės,nors ir 2anūkai jau yra..

    tuti

  4. 3

    As irgi pritariu dviem pirmos nuomonems , nenori nereikia, lai nelanko , neturi laiko ir t.t.

    Mazute

  5. 3

    nenori tai ir tegul nelanko tikrai neprasyciau, o vyras nemazas vaikas turetu pats viska suprasti, nesinervuok gyvenkit savo gyvenima:) sekmes!

    barskute

  6. 2

    Tikrai nenori nereikia. Neduok dieve as gyvenu su anyta viksa kontroliuoja vaje vaje. Džiaukis kol nelenda ir gyvenk sau ramei. o vyras juk su tavim ne su ja buna.

    mamyciuke

  7. 2

    na zinot tas nenori nelanko tai ir ne iseitis...pvz mano situacija panasi tai visada barniu metu prisimenu ,taip kad santykiams su vyru labai kenkia,bandykit ieskot kitokiu iseiciu gal jus nusileiskit ir aplankykit o gal tiesiog sviesiai tiesiai paklausti ir pakalbeti kas negerai...

    mami

  8. 2

    patarčiau mažiau sukti galvą,nenori nereikia.
    aš džiaugiuosi,kad mano uošvė nesirodo akyse,bet už akių dar vistiek sugeba gadinti gyvenimą.

    emiliukas

  9. 2

    Na, manau cia jos reikalas, jei nenori pasimatyti su anuke, tai nepriversi suaugusio zmogaus. O del to, kad gali pakenkti jusu santykiams su vyru, tai nemanau, juk vyras tikriausiai zino, kad jo mama taip elgiasi. Nemanau, kad tave gali del to kaltinti.

    Indruke

  10. 2

    gal jinai elgiasi taip nes pavydi savo sunelio kitai moteriai,ir gal niekad dukters neturejus tad nelabai aplamai suvokia kaip su marcia kaip dukra elgtis.. na su anukais gal irgi jei sudetinga.. paprastai mamos sako va dukters vaikai tai anukai, o sunaus tai tieisog marcios vaikai.. tai aisku juokelis, bet tame yra siokia tokia tiesa.. nezinau kiek tau svarbu jos bedravimas su vaiku ir vyru, bet jeigu klausi tai manau svarbu, gal bandyk pati rodyt iniciatyva esant galimybei, kad gal jeigu jei nera kaip atvaziuot gal jus galit nuvaziuot, sveikinimai, suvenyrai progu metu gal tieisog ja ismokys suvokt kad su santuoja jos sunus nemire, o jinai dabar turi dukra ir vaikaiti..

    gertruda