• 12ats.

    19 nestumo savaite, kaip jutetes?

    Sveikos mergaites, noriu paklausti kaip jautetes 19 - ta nestumo savaite? Kiek svorio priaugote ? Ar jau pajutote vaisiaus judesius ? Man labai keista nes priaugau is viso tik 2 kg. O del vaisiaus judesiu - nesuprantu, ketvirtadieni pajauciau kazkokius pabaksnojimus ties bamba ar pilvo apacioje, tai jauciau ir sekancia diena, taciau visa savaitgali ju nebuvo ir tik antradieni vel kazka pajauciau panasaus. Ar buvo kuriai panasiai ?

    postera4Vaisiaus judesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tai jei nepameni ingrandr tai kam isviso rasai? nemanau kad cia labai padejai mamytei...
    Bent jau man 19 nestumo savaite nebuvo labai kuo ipatinga,net nesijauciau esanti nescia:) o ir priaugau nelabai daug,tau iki gimdymo dar daug liko nesijaudink priaugsi :) mano teta laukesi vaikelio tai isvis is pradziu nieko beveik nepriaugo,daug veme net sukudejo,buvo issigandus,bet viskas buvo gerai,vaikelis gime sveikas :) judesius kada pajutau net tiksliai nepasmenu,nes tiksliai nesupratau ar tai judesiukai :))

    Anonimas

  2. 1

    sunku pasakyti,nes neatsinemu,kaip jauciausi 19 savaite,,daug laiko jau nuo to praejo

    ingrandr

  3. 1

    pamirsau parasyt del svorio,jo priaugau tikrai nemazai,iki 22savaites gal 15kg:-(((baisu

    Agnute

  4. 1

    pamirsau parasyt del svorio,jo priaugau tikrai nemazai,iki 22savaites gal 15kg:-(((baisu

    Agnute

  5. 1

    na jauciausi tikrai neblogai,nors man dabar dartik 22sav,as irgi kaip ir tu retai kada pajauciu kazka judant savo pilvelyje...bet kai buvau pas daktare sake ce visiskai normalu nes kaip pirmas vaikelis,tai judesiai pasireiskia 24savaite,tai manau nera ko nerimauti...sekmes didziausios...

    Agnute

  6. 1

    man svoris augti pradejo nuo 20savaites dabar jau 25 savaite ir priaugusi esu tik 2kg tad labai nepergyvenk del svorio prades augti net nepastebesi:)o del judesiuku as tai labai anksti pajutau vaiko judesiukus nu ispradziu jie ir buna labai silpni manau labai nepergyvenk o jei kyla kokiu neaiskumu tai kreipkis pas savo gine

    pumpurelis

  7. 1

    Na svoris kaip augo man ta 19 savaite ir iki jos nelabai pamenu,tik zinau is pradziu lyg labai letai isvis kitom savaitem net buvau nepriaugus ne gramo tai irgi jaudinausi, bet visi man sake nesinervuok nes pamatysi kaip prades paskuj augti apie 5 ar 6 menesi. Ir tai buvo tiesa viska ka priaugau galima sakyti tik nestumo viduryje o pradzioje ir va dabar jau paskutinem savaitem nieko beveik. O judesius tai pajutau pirma karta 4 menesiuki, bet jie buvo tokie kaip ir tau nelabai aiskus, nereguliarus ir jauciau tik viduje isoreje tikrai nea, taip, kad nesijaudink viskas gerai su tavim :)

    kasstina

  8. 1

    judesius jutau kazkur irgi tokiu laiku, bet tai irgi nebuvo labai pastovu, ir tie judesiukai tokie silpnuciai playginus su dabartiniais:))del kg nesijaudink, as irgi mazdaug buvau tiek priaugus, db man 33sav, tai priaugus kazkur 5kg.sako priaugama paskutiniosiomis savaitemis kazkur.as ,manau, kad tu nesijaudink per daug;) o jei kyla kokiu neaiskumu pasiteirauk pas savo gine, ji tiksliausiai pasakys tave apziurejus;)

    bantukas

  9. 1

    Pas mane svoris tai augo kaip ant mėliu nieko negalėjau padaryti atrodo ir nevalgau daug.Vaisiaus jaudesius jau po biški jaučiau aš juos jausti labai anksti paradejau.

    mamyciuke

  10. 1

    as judesius pajutau taip pat panasiu metu. is pradziu buvo nepastovus arba as nelabai supratau tuos silpnus judesiukus, bet po keliu savaiciu jau jutau kasdien. o del svorio tai buvau priaugus daugiau. As per pirmas 16 savaiciu priaugau 4 kilogramus, paskui siek tiek augimas apstojo ir labao letai augo. Tai manau pas tave viskas normalu =)

    titina