• 12ats.

    Noriu baigti maitinti, kaip galeciau atpratinti dukryte nuo kruties?

    Gal kas galite duoti kokiu patarimu, kaip galeciau atpratinti dukryte nuo kruties maitinimo?
    noriu pasiilseti, susikaupti kitam leliukui :)
    tai nusprendziau uzbaigti su pirmaja :)

    rubi2irPogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kol parasiau atsakei i dar viena klausima,as cia suliau parduoti visa rinkinuka,buteliuku,bet kad niekam jo nereikia.
    Yra toks snapelio formos minkstas,ciulptukas,juo ir mano vyresnele,ismoko gerti,pabandyk is tokio.Nauji jie brangoki,bet ko del savo lelyciu nepadarai.

    Asteja

  2. 1

    labai svarbus aspektas, paciai stipriai apsispresti nustoti maitint. o tada njau visi isvardinti budai tinka..

    Jorkaile

  3. 1

    dazniau duok arbatytes vietoj pienuko

    ingrandr

  4. 1

    beje man mamų patarimai kad retink maitinimus arba duok iš buteliuko visai netiko, nes vaikas nuo gimimo nečiulpė tiutės ir negėrė iš jokio buteliuko, o išbandėm jų aibę:)

    pupa34

  5. 1

    na kol pati nepasiruoši nutraukt jokie patarimai nepadės:( aš taip pat vis sukau galvą kaip nustot maitint, išmaitinau savo paną iki 1m ir 2 mėn, irgi buvau pavargusi nuo besaikio kėlimosi naktį, bet vaikutis pats išsprendė šią problemą, vieną vakarą ėmė ir pati atsisakė krūties ir štai jau 3 mėn kaip nebemaitinu:)
    tai patarimas - arba bandyk pati nebeduot krūties ir viskas, arba lauk kol vaikas pats atsisakys:)
    kantrybės ir sėkmės

    pupa34

  6. 1

    retink maitinima ,savo piena pakeisk karves pienu arba misinuku, na ir atpratinsi,o kazkokiu stebuklu nebuna ,kad vaikas atpranta per viena diena,reikia ilgelesio laiko ,kad atprastu, kas kokias 4dienas vis mazink maitinima ,
    o gal tavo pupa dar maza yra,kad ir is buteliuko negeria, musu taip pat ne soskes eme nei is buteliuko gere,nuo 8men tik is buteliuko pradejo gert.

    Milana69

  7. 1

    Jei gerai supratau, tai laukiesi antro leliuko. Tada jokiais būdais negerk mėtų arbatos, nors ji ir padeda sumažinti pienuką. Kažko labai patart ir negaliu, nes tau ir vaistų jokių negalima, jei nėščia esi. Bandyk savo mergytę pripratint gerti iš puoduko su snapeliu. Ir pradėk jau tik vieną kartuką maitint. Va, taip gal ir atprasit.

    trejetukas

  8. 1

    na stipri metu arbata mazina piena,o jei is buteliuko negeria tai pratink prie puoduko...

    daina

  9. 1

    na as ir tiap jau duodu tik einant miegoti ,kada pietu ar jau naktinio miegelio...mano durytei 1m.ir 2 savaites...tai dar kol kas pamaitinsiu, bet noriu jau po truputi atpratinti, tos ziemos neper daugiausiai ir liko :)

    rubi2ir

  10. 1

    Vestina,teisi bandyk duoti is buteliuko.Na nebent turi labai daug pienuko,patarciau gerti metu arbata,ji mazina pienuka,jai nepadetu paprasyk savo gydytojos kad israsytu recepa,yra tokios tabletes jas pagerus pienukas dingsta.Nezinau kiek laiko tavo lelytei,bet mano manymui nutaukti maitinima ziema,ne pat geriausias laikas,o tavo pienukas gamina antikunius,gal vistik palauk,ir maitink nors kelis kartus savo pienuku, ar nusitrauk ir uzssaldyk pienuko,ji gali laikyti iki 5 men.taigi atpratintai letai.

    Asteja