Atsakymai

  1. 5

    na jei laukiesi,tai tikrai kenkia.pati tai patyriau savo kailiu

    nesvarbu

  2. 4

    rukimas kenkia visiem net sveikam zmogui rukimas kenkia. o jei laikiesi ir rukai geriau sumazink doze surukyk kuo maziau su kiek viena diena...... nes nestumo metu istikro net negalima imti ir staigiai numesti rukyti..... man paciai taip buvo tad daktare liepe mazinti o ne imti ir numesti......pagalvok apie vaikeli pamatysi net noras sumazes rukyt....:) tad sekmes tau:)

    simute

  3. 4

    Kazkiek kenkia. Gali vaikas silpnesnis gimt. Gali vandenys pazaliuot. Gali anksciau gal gimdyt. Aisku geriausia atsisakyti vardan kudikelio.

    austeja0809

  4. 4

    manau kiekvienas turi vertinimu skale.manau taipogi priklauso rukymo intensyvumas.

    Sagute

  5. 3

    Be abejo, kad kenkia. Tiek laukiantis, tiek nesilaukiant. O, jei busi šalia rūkančio, tai tas dar labiau kenkia. Aš kai laukiausi, tai vyras nei normaliai parūkyt negalėjo :D Tokį vėją pakeldavau, jei sugalvodavo prie manęs užsirūkyt. Na, bet mano ir pilvelio sveikata buvo visų svarbiausia.

    trejetukas

  6. 3

    Jai laukiesi tai labai kenkia mužiukui o ir šeip rūkimas kenkia sveikatai.

    mamyciuke

  7. 3

    Anonimas, galiu tau papriestarauti: kudikeliai pas rukancias mamas nebutinai buna mazesnio svorio. As buvau rukale, tik nestumui ipusejus sugebejau visiskai atsisakyti rukalu, bet maziukas gime sveikas ir visiskai normalus, issivystes ir svoris gan nemazas 4 kg. Vandenys irgi ne zali.
    O kad rukymas kenkia, tai cia net klausti nereiketu. Aisku, jis kenkia kiekvienam zmogui ir vaikuciui pilve sedinciam. Kiek teko skaityti, tai dazniausios rukymo pasekmes, kad vaikutis gimsta silpnesnis ir dazniau turi su kvepavimo takais susijusiu problemu. Bet viskas pas mokslininkus skaiciuojama procentais, todel tai dar nereiskia, kad jeigu rukysi, tai vaikas butinai gims nesveikas.

    Agne

  8. 3

    Viena pazystama ruke pries tai kai pastojo tai jai neleido daktare mesti is kart, tai mazino palaipsniui. seip manau jei laukies ir rukai - pasitark su gydytoja, patars kaip elgtis, jei nori mesti ar gali is kart, ar patars mazinti. Na o jei neesi uzkietejus rukale, manau tikrai geriau jei bent ko laukiesi/maitini mestum - nes ta visada rekomenduoja.

    titina

  9. 3

    Suprasciau klaustu vaikas tokio klausimo :) zinoma labai kenkia..o tuo labiau jei nesciai..

    Anonimas

  10. 3

    na jei laukiesi tai zinoma kad kenkia,tiek tau tiek vaikuciui.

    daina