• 12ats.

    Kur kreiptis, kai neuztenka pajamu, kokias socialines ismokas galima gauti?

    Sveiki, noreciau paklausti, kur reikia kreiptis, kai "neisnesa" pajamos? Sodra, seniunija?
    pvz vyras ant popierio gauna 800 lt, esam 3 asmenu seima, as auginu vaika gaunu 800 lt i rankas, bet tuoj bus 2 metai ir nebegausiu.
    Gyvenam kaime, kokias ismokas dar galima gauti? Kai paliksim ant vyro pinigu tik tuos 97 lt ane? Reik susitvarkyt? Ka dar galima gaut?

    DulliŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    bet va galvoju,o gal man niekas nepriklausys, pries nestuma dirbau viska kaip priklauso isejau i motinystes atostogas rasiau 3metam iskart, o nesakys man savivalgybej,nieko neskirsim eik i darba po 2metu,nors esu parasius 3metam,

    Dulli

  2. 2

    aciu visom uz atsakymus, tad kai sueis vaikiukui 2m reiks zygiuot i savivalgybe pasiklausinet kaip ten kas,o cia del kuro ir pasalpeliu kazkokiu reikia kreiptis i soc rupyba?

    Dulli

  3. 2

    Kreipkis į miesto savivaldybe ir tikrai kaižka gausi.Sėkmės

    mamyciuke

  4. 2

    pažįstami ėjo į savivaldybę, rašė prašymą ir gavo, nes jų pajamos 1200lt(jos per mažos trijų asmenų šeimai) ir kadangi gyvena 3k bute jiems reikia nemažai mokėti už šildymą ir karštą vandenį, tai jiems kompensuoja apie 300lt. Man dar neteko kreiptis, bet manau ir negaučiau, nes gyvenu 1k bute, žodžiu kuo geriau gyveni(didesniame plote), tuo didesnis šansas gauti pašalpą.

    vinipukas

  5. 1

    reikia kreiptis i jusu gyvenamosios vietos savivaldybe.

    daina

  6. 1

    taip turi kreiptis y savivaldybe is ten gausi socialine pasalpa.

    vestina

  7. 1

    gyvenant nuosavam name duoda pinigėlių kurui,kiek girdėjus jei vanduo prijungtas "miesto" žodžiu ne nuosavo dar galima kažką susitvarkyt,bet čia tiksliai nežinau..

    tuti

  8. 1

    o jei gyveni nuosavame name ar tada kazka kompensuoja ar cia jei tik butuose gyvenat?

    saldainioks

  9. 1

    jei visiems šeimos nariams iš gaunamų pinigų neišeina,gali kreiptis į savivaldybę,globos rūpybos skyrių(kol kas tau išeina,tai nieko negausi,bet po vaikiuko 2m išeis)o susitvarkyt galima,nemažai:maisto davinius,dalinį darželio apmokėjimą,šilumos kompensacijas,ar pinigėlių kurui,dar turbūt mokės kažkokią pašalpėlę,nes vėliau pragyvenimo šaltinis bus tik 800lt,tik reikėtų ten jau pasiklausinėt.O vaiko pinigėliai jums bus.Tikiuosi padėjau :)

    tuti

  10. 1

    reikia kreiptis isavo miesto savivaldybe

    ingrandr