• 13ats.

    Kaip itikinti stambesnio sudejimo seseri nekompleksuoti ir lankyti pramoginius sokius?

    Susidureme su tokia gan nemiela problemele...Turiu uz save mazesne sese. Jai 14 m. Jai labai patinka pramoginiai sokiai. Na musu mazam miestelyje anksciau ju nebuvo. Bet dabar atsirado.. Viskas butu lyg ir tvarkoje, jei ne jos kompleksas.. Na ji yra stambesne. Ir ka pasiulitumete, kaip su ja pasikalbeti butu geriau?

    mama_leŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as siulyciau leisti eiti. jei priims puiku. numes ten to svorio, nes ten reikia is peties papluseti. man paciai taip buvo:)) buvau stamboka, bet labai norejau sokti.ir lankydama treniruotes numecau to svorio kiek reikejo:)))

    Vaidole

  2. 2
  3. 2

    jai pati trenere dieta sustatys, o be to gaus tiek treninuotese kruvio kad sulieses pamatysi pati. o savo baime nugales tik nuejusi. kad ir ka db darysit ji to komplekso taip greis nenusikratys. as manau kad ji gavusi atitinkama sportini kruvi, svori numes.puikus pavizdys Valinskiene:)

    Baraniuka

  4. 2

    na manau pradejus sokti svorio tikrai numestu ir neliks komplekso...

    daina

  5. 2

    tai leiskit tegu soka auksta yar gal to svorio antjos ir nesimato.

    mamyciuke

  6. 2

    nesupratau cia problemos..nu ir kas,kad ji stambesne?ar ji del to nerimauja kompleksuoja?ar kas yra

    ingrandr

  7. 2

    O ar jau bandė užsirašyti į priėmimą į šį būrelį? Manau, kad nėra labai jau taip blogai, jeigu šoks būdama stambesnė iš kitų merginų. Na, aišku, dar žiūrint koks tas stambumas, jeigu apkūni labai, tai galima būtų taip ir paaiškinti, kad tokius šokius profesionaliai vėliau gali šokti tik lieknesnio sudėjimo merginos. Bet jeigu ji dėl didelio antsvorio problemų neturi, tai gali ir palankyti bent kelis mėn. O jau paskui pati pamatys - ar jai verta toliau lankyti, o gal ir priimant pats šokių treneris paaiškins situaciją. Be to, šokiai labai brangiai kainuoja - suknelės, bateliai, išvykos ir pan. O dar jeigu su berniuku (pratneriu) konkrečiu šoks, tai dar ir jį konkursams dažniausiai rengia mergaičių tėvai (bent jau taip yra Vilniuje). Tai irgi papildomos išlaidos....

    elegancija

  8. 1

    ar cia problema? tegu lanko!!!reiktu tik sveikinti, jei nori lankyti!

    juratele

  9. 1

    tegu lanko, jei nori ir patinka, palankiusi supras kas kaip. Jei balerina pageidautų, tai dar pagalvočiau, bet ir tai gal būtų į naudą, nes numestų svorio.

    vinipukas

  10. 1

    Tai jinai del savo svorio kompleksuoja..

    mama_le