Atsakymai

  1. 2

    as tai juostelias perku:)) paprasta ir greita. ir nereikia stengtis, kad nenukreivotum:)))

    Vaidole

  2. 2

    as asmeniskai pirkau is avon prancuzisko manikiuro rinkinuka. I rinkinuka ieina juosteles ir du lakai - baltas ir kreminis. anksciau pirkau,tai buvo akcija. apie 20lt mokejau.

    vykute

  3. 2

    tos juosteles kainuoja apie 3lt ju ten yra 20jei neklystu
    buna kartu jau su nagu lakais baltu ir tokiu kuno spalvos visas rinkinukas,jis brangesnis nei vienos juosteles, tas juosteles reikia nuplesti kai nudziuva,o issilaiko kaip ir paprastas nagu lakas, priklauso dar ka dirbsi nusilakavusi nagus.

    Milana69

  4. 2

    parduotuvese yra tikrai daug priemoniu pasidaryti ir prancuziska ir kitoki manikiura reikia tik fantazijos ir kantrybes ir viskas kuo puikiausiai.

    mamyciuke

  5. 2

    yra prekybos centruose ir visose eurokos drogas, tokios juosteles priklijuoji nulakuoji nago gala isdziusta tada juostele nuplesi ir uzlakuoji permatomu laku ar kitu .

    Milana69

  6. 1

    esu dariusi be trafareto, gavosi neblogai, juostele su baltu laku nubreziau ir bespalviu palakavau. Dabar nebedarau ''prancuzisko'', nes nagų forma labiau patinka smailėjanti nei kvadratinė.

    vinipukas

  7. 1

    man asmeniskai tos trafaretes tik visa grozi gadina:(istikruju kaip duguma cia sako geriau issiversti be ju tiesiog susikaupk ir dazyk, bet geriau nusipirk kokybiska laka o ne uz 2-5 Lt siais tikrai graziai nepasidazysi. Balto lako uztenka vieno sluoksniuko, o kuno spalvos gali ir kokius tris kartus padazyti.

    barskute

  8. 1

    labai paprastai gali , nusipirkt balto lako ir tokio kreminio ( daznai buna rinkinukai prancuziskam manikiurui ) permatoma laka , uosteles kurias klijuosi ant nago.

    Ir dazai pirma sluoksni permatomo , po to pasidaryk baltus galiukus tik graziai ziurek kad gautusi prancuzisko manikiuro kur baltas lakas "Smile" kaip pilnai nudzius kremini ir vel kaip nudzius permatoma .

    Kitos graziai labai pasidaro ir be tu lipduku , tiesiog is rankos perpraukia graziai lygiai

    Mazute

  9. 1

    as asmeniskai niekad nenaudoju jokiu juosteliu,tepu paprastai ir labai graziai gaunas.passistenk nedrebint rankos ir viskas gausis ciki :)))

    redusis

  10. 1