Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    taip as bandziau. naudojau palete dazus is pirmo karto gavosi ryskiai geltona:DDD antra karta jau normalia:)))

    Vaidole

  3. 2

    taip bandziau..na pavyko per tris menesius..o daziausi kirpyklos dazais

    ingrandr

  4. 2

    as pati noriu megint, ne kirpykloj, nes ten nelabai dazyt nori

    vabaliuke

  5. 1

    bandziau, nieko nesigavo, nezinau ka daryti

    raima

  6. 1

    Bandžiau ir aš patapti iš tamsiaplaukės į blondinę, deje, blondine taip ir netapau. Iš pradžių dažiau plaukų šviesintoju, kadangi dažiau pati, naudojau rusų gamybos dažus (nėra jie brangūs, pirkau Droge). Aišku, plaukus nudeginau, tapo iš pradžių šiurkštūs, kaip šeriai, bet po savaitės "atsiplovė", suminkštėjo. Tada dažiau jau dažais. Bet blondo nepirkau, o jau dėjau ryžą spalvą, nes norint tapti blondine, reikėtų dar kartą juos šviesinti, o tai dar vienas plaukų "nudeginimas". Kadangi pamačiau, kad man nelabai tinka, tai ir nebesišviesinau labiau. Manau, kad geriausias variantas būtų kaip ir paminėjo mamytės - dažyti sruogom ir taip po truputį šviesintis.

    elegancija

  7. 1

    Šeip esu tamsių plaukų. Bet užsimaniau patapti šviesi. Nuėjau pas savo kirpėją, tai ji nudažė sruogelėmis, o kai jau atėjau kitą mėn., tai jau dėjo visus plaukus. Taip kad per porą mėn tapau šviesiaplaukė. Kirpėja turi žiūrėti pagal plauką, jei ant juodų iš karto dės šviesius dažus, tai bus ryži. Namuose to daryti nepatarčiau. Dabar jau dažausi šaknis namuose, taip taupiau :))

    Irma

  8. 1

    gavosi labai greitai, pradzioj padažė vienu tonu šviesiau ir uždėjo šviesias tonines sruogeles, tai tu srogelių pagalba tapau blondine, nes ataugusias šaknis nuolat teko dažyti šviesia sruogelių spalva, šis būdas visai nepakenkė plaukams ir labai gražiai atrodė. Viską atliko meistrė su KEUNE dažais. Galiu ją rekomenduoti kam reikia(kaune).

    vinipukas

  9. 1

    na jeigu nori sugadinti plaukus tai pirmyn,dazykis pati pamatysi kas is ju liks,stagarai ir is pirmo karto busi geltona kaip visciukas:))))as kazkada norejau tapti blondine,tai mane palaipsniui kirpykloj ir tik sruogelem sviesino,tai ilgas laiko tarpas praejo ir tai plaukai nudege vietomis,kadangi ant tu paciuklivo ir kvienas kartas dazu,tai dabar vel esu tamsi ir rami galva...grazu i kitas paziureti blondines,kurioms aisku tinka ir grazus plaukai:)

    iirina

  10. 1

    taip esu , pacios nebuvo naturalus labai tamsus rudi, tad dazausi kad 6 sav plaukus sviesiom sruogelem ,kuo toliau tuo sviesiau gaunas.
    Norejau ir as iskart visa galva sviesiai , bet kirpeja tik pasijuoke ir sako jei nori but ryza prasau dazykis ! o be to ir negraziai pati buciau namie nusidazius ir tikrai buciau likus ryza :D tad dazausi kirpykloj su kirpejos dazais

    Mazute