Atsakymai

  1. 4

    Mano mergytei kaip tik 5mėn, tai jau norėjau pradėt sodint truputį apkamšytą. Bet gydytoja patarė neskubėti, nes gali apatiniai šonkauliukai į priekį pasiformuot. O tada per nėštumą gali turėti problemų, dėl pilvuko palaikymo. Tipo, pilvo raumenys silpnesni būna ar kažkas pan. O ir negražu juk būtų atsikišę šonkauliai.
    Taip, kad tikrai nereikėtų skubėti. Nors mano panelė, tai jau pati pusiau atsisėda. Geriausia sodint pradėt tada, kai pats vaikutis stipriai nugarytę tiesią laiko. O čia kiekvienam skirtingai.

    trejetukas

  2. 3

    Mano jau labai norėjo sėstis nuo 4 mėn bet dar nesodinau o jau nuo 6 pati sėdosi.

    mamyciuke

  3. 3

    po truputi nuo 5, 6 men. Gydytojai pataria sodint tik nuo 6 anksciau nesiulyt vaikui kol pats nesiseda.

    austeja0809

  4. 3
  5. 3

    As savo dukryte po truputi pratinu sodint mum yra 6 men.

    RASIUKAS2

  6. 2

    daktarai sako nuo 5 -6 menesiu, mano mergina bando sestis nuo 4,5 menesio, manau cia kiekvienas vaikas individualiai tai daro!

    cindy

  7. 2

    as savaja jau taip drasiau sodinti pradejau 5.5 men. bet niekuo jos nekamsiau ir i nieka neatreminejau, o tiesiog sau ant keliu trumpam pasisodindavau. Manau nereikia skubeti jei pats vaikas nerodo iniciatyvos.

    barskute

  8. 2

    tik nuo 6 ir nesvarbu ar berniukas ar mergaite

    vestina

  9. 2

    As manau, kad visai nesvarbu berniukas ar mergaite, bet sodinti skubeti nereikia, mazdaug nuo 6 menesiu. As savojo specialiai neramsciau, jis pats 6 menesiu sedejo neramstomas, o po menesio ir atsisesti pats ismoko.

    Agne

  10. 1

    gyd sako nuo 5.5-6.5men bet musu mazoji jau nori sestis jai 4men

    deimantina