• 23ats.

    Elektra, ką daryti, jei blogai sumoki už elektrą?

    Ar mokėjote už elektrą sena kaina, padariau permoką, dabar kinkos dreba, kad nepatikrintų:(
    Matyt būsiu padariusi didžiausią kvailystę, ar kuri esate permokėjusi sena kaina?

    emiliukasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mokėjau sena kaina,žadėjau rašyti daugiau,bet kažkaip susilaikiau,pagalvojau,kad gali važiuoti tikrinti,o paskui tik vargo bus,tai susilaikiau...Na,gal labai per daug neprirašei,praėjus kažkiek laiko niekas nesupras netgi jei patikrintų...

    debesėlis

  2. 3

    nebijok visi taip moka dabar i prieki,netikiu,kad eis kas ir tikrins:)pas mus niekada nera tikrine,ir ramia duse uzrasem i prieki 100 visa:)

    dzionike

  3. 3

    Atsimenu,praeitais metais,po Naujų metų pas mus tikrino,dėl to ir nerizikavau...Emiliuk nieko nedaryk,kaip bus taip bus...o gal nepatikrins,paskui vėl save ''griauši',kad be reikalo elektrą išdeginai.Jei ką ,sakyk,kad apsirikai,ne taip pažiūrėjai...

    debesėlis

  4. 2

    na mano mamos draugas dirba elektros tinkluose ir prie virsininku pats liepe uzrasyt kokius 200kw ir nieko netikrins ir jokiu baudu nebus nes gali pasakyt tiesiog kad apsirikai maziau pergyvenk ir nejunginek jokiu ligintuvu nes mes visa laika mokam daugiau atejo viena kart patikrino pinigus grazino uz permoka ir tiek=)

    saldainioks

  5. 2

    pasiskambinau,giminaičiui,kuris dirba elektros tinkluose,sakė bus tikrinimai,ir tūkstantinės baudos:(((((

    emiliukas

  6. 2

    Neseniai kazkur teko skaityti, kad sena kaina galima moketi iki sausio 20 Dienos, o paskui jau tik pagal nauja kaina. O dar pastebejau, kad elektros tinklu darbuotojai visada sausio menesi pereina per laiptines ir nuraso visu skaitliuku duomenis ( profilaktiskai) :))) taigi, jau pradekit kurti istorijas :)))) o as tokiu "varkiu" nedarau, nes nematau prasmes ar bus 10 Lt daugiau ar maziau.

    Agne

  7. 2

    mes mokejom sena kaina ir dar uzrasysim kokius 200 kw i preiki ir uzmokesim sena kaina

    austeja0809

  8. 2

    matyt smegenys kišenėje buvo,kai mokėjau negalvodama apie pasekmes.dėl kelių litų,per naktį neužmiksiu.

    emiliukas

  9. 2

    as taip pat mokejau senu tarifu ir dasirasiau bet kazkaip neimu i galva nemanau kad prades tikrinti kiekvieno buto skaitliuku parodymus:)

    pumpurelis

  10. 2

    dar mokesiu sena kaina,tiek to,nerizikuosim:)

    bantukas