• 11ats.

    Po cezario pjuvio, kada galima pradet mankstintis?

    Po paprasto gimdymo zinau, kad galima jau po treju savaiciu, o kaip del cezario pjuvio? Ar galima detis ant pilvo treniruokli pvz?

    saldainioksMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    na matai as dar nepgimdziau tai ir iskilo tas klausimas jeigu darytu cezari tai kada galima mankstintis, beto del to elastinio chorseto ar ji galima detis po cezario?

    saldainioks

  3. 1

    mnau, kad eanksciau nei po dvieju men

    Jorkaile

  4. 1
  5. 1

    jei gyd nenurodo kitaip, tai po 2men

    mysteryy

  6. 1

    po cezario tai man iskart leido pilva suspaust,nes buvo lengviau judeti,bet va kaip ir barskute sake jei tik stipriau pajudejus skaudedavo pjuvi kazkur iki puse metu ,na o dabar jau 11 men tai nejauciu nieko.

    gudruute

  7. 1

    Jezau tai tiek ilgai reiktu laukt kol svori atgauti, =) galvojau ispradziu kad cezaris geriau dabar eme keistis nuomone=)

    saldainioks

  8. 1

    as esu po cezario operacijos jau 9 menesiai intensyviau sportuoti galiu pradeti tik dabar nes iki to stipriau pasportavus labai skaudedavo pjuvio vietoje pati vidu, o siaip geru puse metu praejo kol atsilenkimus galejau pradeti daryti, o ir lanko negalejau sukti nes dauze randa-nemalonu buvo:(tikrai nesu lepi ir saves negailiu bet kas po cezario zino kad reikia laiko atsigauti. Kas liecia dirzus, korsetus man ju neleido detis, o as ir nesiteiravau del ko.

    barskute

  9. 1

    as gimdziau paprastai,tai tikrai nezinau.bet man gydytoja sake kad is viso nepatartina tu korsetu pirktis.pirmom dienom po gimdymo geriausia daryt pratimelius pilvui.kai apsilankysi pas gydytoja,pasiteirauk jos del to mankseliu.paaiskins kaip galima ir kada po cezario

    redusis

  10. 1

    manyciau kad tiktai tada kai sugija randas,gydytojas turejo pasakyti

    redusis