• 16ats.

    Ka manote apie vaikelio maudyma mamos pienuke?

    Turiu pienelio uztektinai, siuliau netgi atiduoti, bet bijo mamos rizikuoti ar kaip, nu zodziu, reikia su tuo pienu kazka daryt:) skaiciau, kad maudyti galima. kaip db pilu i vonele zoleliu nuovirus, tai pilciau pienelio. ka apie tai manote? gal kuri maudote taip?

    ElevinaMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pirma karta girdziu apie tai!

    cindy

  2. 3

    na apie maudyma nzn,bet zinau tai kad geriausias vaistas vaikui nuo ausyciu skausmo,akyciu traiskanojimo yra mamos pienas...gal tu pasisaldyk biski pienelio kad paskui kai tau jo reiks turetum..

    Doviliuke

  3. 2

    as pirma karta ta girdziu...o atsaldyti nenoretum?!visgi saldytuve gali pienelis ilgai buti gal kada reikes isvykti ir tai butu issigelbejimas?!

    Pearl

  4. 1

    oho - manau, kad labai naudinga

    Auksare

  5. 1
  6. 1

    Apie toki maudyma negirdejus nieko

    ruta26

  7. 1

    Geras, nieko apie tokį maudymą nežinojau....

    Jorkaile

  8. 1

    Musu pediatre irgi patare maudyti vaika su mano pienuku.Ir mano mama sake, kad ji taip darydavo mane prausdama.As irgi turiu pilna kamera pieno prisaldyto:)Labai daug turejau pieno pirma menesi.Valiausi savo veida, mama irgi mano valydavosi.oda pasidaro superine.Musu daktare sake, kad tai aukso vertes kosmetine priemone, ir jokiais budais negalima ispilti.Naudokite ir sau vonioje besimaudant.Uztikrino, kad saldyta pienuka galima laikyti iki metu .Tai vasara virsiu savo kudikiui koseles su tuo pienuku. Atsildytas jis yra visai kitoks, nelabai skanus,riebalai atsiskyre buna.O koselems bus gerai.

    liutukas

  9. 1

    tik dabar radau si klausima,bet galiu pasakyti kad tikrai mauciau savo panele,ir tai patare daryti mano akusere turinti 25 metu darbo patirti,mano panele labai bere,cia kaskaip susija su nestuminiais harmonais ar dar kazin kuo,mano panele labai stipriai i tai regavo,taigi pienukas mums tikrai padejo,berimai isnyko.Musu Klopetrai jau 4metukai.

    Asteja

  10. 1

    na, nesu girdejusi apie vaikelio maudyma mamos piene...

    Indruke