• 31ats.

    Kada kreipetes i gydytoja, kiek nestumo savaiciu jums buvo?

    Vakar suzinojau, kad laukiuosi 2 nestumo testai buvo teigiami:))), tai bus mano pirmas leliukas, todel nelabai zinau, kada geriausia kreiptis pas gydytoja? Ar ka nors pamatys, jei nestumas tik 1-2 savaite? Kada jus ejot pas gydytoja? Kokie buvo pirmi tyrimai? Aciu uz ats;)

    AngelsApsilankymai pas gydytojąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pasidariau 4 nestumo testus, ir nuejau pas gydytoja ir nustate kad 6 savaites nestumo, o paskui iprasta veikla kraujo tyrimas, echo ir t.t..! DIDZIAUSI SVEIKINIMAI

    cindy

  2. 4

    kai pirma karta pailankiau pas gydytoja buvo 6sav ir 2d, nuejau iskark kai buvo teigiamas netumo testas,geriau nelaukti nes gyd turi paziuret ar viskas gerai, beto sveikinu

    sheelsi

  3. 3
  4. 3

    kadangi mes planavom leliuką, tai gyd. pasakė, kad kai turėsim dvi ryškias juosteles neštumo teste, pasirodyti tik po mėnesio.
    O per pirmą apsilalnkymą ir pasakys kokius specialistus reikės aplankyti, o jų tikrai nemažai bus. Be to bus daromi šlapimo, kraujo tyrimai (iš piršto ir iš venos). Šlapimo ir kraujo tyrimus darysi dažniau, o pas okulistą, stomatologą, bendrosios praktikos gydytoją (pas ją gal kelis kartus lankiausi - pradžioje ir pabaigoje nėštumo) (jau nepamenu visų gydytojų) reikės apsilankyti tik po kartą per visą nėštumą, aišku, jeigu nebus problemų.

    elegancija

  5. 3
  6. 2

    As kreipiausi kai du testai parode teigiama rezultata,o man buvo jau 8 savaites pirmieji tyrimai buvo kraujo ir slapimo as pat pradziu ant "lektuvo" o veliau jau kiti tyrimaI:))

    ikmeskute

  7. 2

    as kreipiausi, kai testas tik parode, kad laukiuosi, bet nuejus pas gudytoja, dar nieko nesimate, tai liepe ateit po poros savaiciu ir tik tada pasirode mano nestumas apie 6savaites

    erika1984

  8. 2

    as nuejau iskart po testuko persviete ultragarsu ir pasake kad laukiuos ir pagulde i ligonine=)

    saldainioks

  9. 2

    buvo sesiolika savaiciu kai pradejau jaust skauma strenose, nugaroj.kai pasake diagnoze buvau soko busenoj, nes jokiu simptomu budingu nestumui, nebuvo.

    raima

  10. 2

    man buvo5savaites kadangi nesusirgus pasidariau nestumo 2testus abu parode mano dukriuka:)ir iskart nuskubejau.Nedelsk!

    eriika