• 14ats.

    Ka daryti, jei nuo dantuku viduriukai uzkieteje?

    Ka daryti, jei nuo dantuku viduriukai kieteja, mum jau puse metuku ir turim du dantukus apacioje, bet negalime kaku padaryti, nes uzkieteje viduriukai ir buna tada labai irzlus ar jum taip buvo? Nes as jau nebezinau, ka ir be dryti?

    tigriuke231DantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jeigu dėl užkietėjusių viduriukų, tai labai daug klausimų ir atsakymų buvo mamyčių pateikta. Pasiieškok per paiešką. Nes svarbu, kiek dienų užkietėję (visai nesituština kelias dienas, ar tuštinasi sunkiai); kaip maitini (gal mišinį keisti reikia, gal savo mitybą pakoreguoti);
    - duok džiovintų slyvų tyrelės, tikrai turėtų padėti arba pati valgyk džiovintų slyvų ar gerk jų kompotą;
    - duok lašiukų espumizan, irgi nuima pilvo skausmus;
    - pamasažuok pilvuką, uždėk šiltą palutę, padarykit kojytėm dviratuką, palankstyk kojytes prie pilvuko;
    - įdėk į užpakaliuką muiliuko (sušlapinto arba patepto aliejuku) gabaliuką - 100 proc. pakakos po kelių akimirkų;
    Aš nelaukdavau kelių dienų, kad užkietėtų viduriai, jeigu tik nepakakodavo vieną dieną, kitą dieną kišdavau muiliuko gabaliuką, ir viskas iš karto susitvarkydavo.
    Net nežinau, ką dar pasakyti.

    elegancija

  2. 2

    gal taip nuo ko kieteja bet tik ne nuo dantuku duok slyvų tyreles ir slčių.

    mamyciuke

  3. 2

    manau,kad vaikui pūčia viduriukus todėl neramus,švelniai palankstykite kojytes,ant pilvuko po kokias 2-3min.palaikykite.panešiokite stačią.

    emiliukas

  4. 2

    kad kietėtų viduriukai nuo dantukų neteko girdėti,dažnai viduriuoja vaikučiai,gal maitinate mišinėliu,ar papildomą maistuką jau duodate?

    emiliukas

  5. 1

    na mano mergaitei ir uzkietieja viduriukai kai dantukai dygsta,pas daktare klausiau kodel taip tai ji sake visiem skirtingai buna...nieko cia keisto...duok gerti bisky pankoliu arbatos ir gerai viskas bus...

    inetelee

  6. 1

    kad nuo dantuku tai nesitiki kad uzkietejo viduriukai.kaip tik vaikuciai daug viduriuoja.na jei taip yra duok lasiuku espumizanL,arbateles pankoliu,

    deimantina

  7. 1

    ne nezinau,ar tikrai nuo dantuku kieteja.duokit daugiau vandenuko,6 men. tai jau pradejot primaitinti, tai duokit maistelio, kuris laisvina viduriukus. zuvu tauku buna, kurie skirti nuo gimimo, duokit.jie jums tikrai palaisvins.mankstele, gimnastika reikalinga.labai gerai ant kamuolio gimnastikos pratimai.

    juratele

  8. 1

    na gal pamegink slyvu sulciu duoti

    inesaP

  9. 1

    siaip tai pirma karta girdziu ,kai dantukai dygsta ir viduriukai kieteja,nu bet visko gali buti.
    duok slyvu tyreles turetu padeti.mums 7 men ,bet neturejom tokiu problemu,irgi du dantukai pas mus bet jau greit ir virsuj kalsis.
    sekmes

    genutester

  10. 1

    tavo vaikuikui tikrai viduriai uzkietejo ne del dantuku, nes del dantuku tai vaikutis tik viduriuoti gali. turbut misinukas netinka, pabandyk kitu pakeisti. o kietejimo problema ir mes turim, nors mum jau 2 metukai.

    vestina