• 15ats.

    Kaip jus galvojat, nieko tokio, jei kudiki krykstisim pavasario pradzioj?

    Visi dazniausiai krykstija vasara, ar teko kam krykstit saltuoju metu laiku?

    murkeKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mane pacia tevai krikstyjo saltuoju metu.savo kriksto dukra irgi esam krikstine saltuoju metu.ir nieko cia baisaus

    deimantina

  2. 3

    aisku,kad galima, cia teveliu pasirinkimas kada krikstyti savo vaika,mes krikstijome per 1metuku gimtadieni birzeli

    Milana69

  3. 3

    zinoma kad nieko tokio...mes krikstijom per kaledas ir nieko tokio neatsitiko...kas kajp nori ir kam kajp patinka, tajp ir daro...

    VilijaPovilioniene

  4. 3

    na nezinau is kur istraukei kad krikstija tik vasara, tai tada galima sakyt kad ir tuokiasi zmones tik vasara :) ne jei rimtai tai gali krikstyti bet kuriuo metu laiku, ziema ar vasara jokio skirtumo, mes ir krikstysim pavasario pradzioj.. tik silciau teks vaika aprengt ir viskas :)

    kristale

  5. 2

    Na aš manau,kad tikrai jokio skirtumo kada krikštysite savo vaikelį.Visaip žmonės krikštija-kai kurie prie kokios kitos šventės prijungia,prie Kalėdų ar Velykų.Kaip kam atrodo geriau,patogiau,kada labiau galimybės leidžia,tada ir krikštija.Svarbiau parinkti gerus krikštatėvius ir suprasti pačią krikšto esmę.Sėkmės ir gražios šventės:)

    Vilmiene

  6. 2

    Svarbiausia kad jums ir vaikui but gerai:) o pavasari juk taip grazu-viskas sprogineja,net oras kitoks..

    labrollady

  7. 2

    kriksto laika pasirenka patys tevai kada jau jiems patinka. As pati savo dukryte ruosiuosi krikstyti vasara, kadangi silciau, mazesne rizika kad susaldysim ja. As uz silta metu laika tik del to kad visiems komfortiskiau kai silta:)

    barskute

  8. 2

    Isties,manau nera skirtumo kokiu metu laiku krikstyti vaikuti,gal dazniausiai vasara krikstyjama,nes silta,galima ilgiau pabuti gryname ore,pasivaikscioti,nuotrauku graziu gamtoj padaryti,nesibaiminant,kad susals vaikutis ir sveciai.Bet cia kiekvienam individualiai.Manau,svarbiausias momentas tokiu metu yra krikstas baznycioje,pasisedejimas su artimaisiais kartu..,metu laikas juk tam dideles reiksmes neturi :).Kadangi mes norejome krikstyti savo mazyli,kai sukaks metukai,tai taip isejo,jog jis gime geguzes menesi.Bet jei tai butu ziema,ruduo,ar ankstyvas pavasaris,tikrai nelauktume vasaros,o krikstytume,kada sukaktu metukai.

    geguziukas

  9. 1

    Manau krikstiji vaikeli savo nuoziura kada tik tau palankus atrodo laikas, tik tiek kad gal but visi dazniau renkasi vasara del oru ir seip smagiau kai silta, bet nera nustatyta kad krikstynos turi vykti vasara :/

    kasstina

  10. 1

    Bet kada galima vaikuti krikstyti, ciajusu apsisprendimas, pvz mano broliuka krikstyjo per kaledas :)

    Indruke