• 10ats.

    Spuogai smakro srityje, kokias priemones naudoti, kurios veiksmingos, isbandytos?

    Sveiki,
    turiu problema- spuogus smakro srityje, nebesu paaugle, bet vistik spuogu neina atsikratyt :( per nestuma nebebuvo ne vieno spuogo dziaugiausi lygia grazia oda, pagimdzius vel viskas is naujo, smakras nusetas spuogu, inkstirai kur buna ten va iskyla spuogas... :( ypac suaktyveja spuogai pries mm,
    gal patarist kokias priemones naudoti, kurios butu veiksmingos, mano oda misri, spuogai kankina tik smakra, kuo tureciau valyti oda ir kaip daznai? Gal kokiu vitaminu gert?

    DulliMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pirkau Eurovaistinėje emulsiją "Akne BP5", nedidelis buteliukas kainavo apie 26 Lt (tiksliai jau neprisimenu), bet jo daug ir nereikia. Mano vaikui apgydė paaugliškus spuogus, kurie buvo ant kaktos, nugaros. Tai gal ir jums galėtų padėti. Nes netgi būna ir man pačiai, kai jaučiu, kad kyla spuogas, patepu šita emulsija, ir dažniausiai spuogas neiškyla. Tai irgi spirig firmos produktas, kurią aš tikrai gerai vertinu.
    Be to naudoju salicilio spiritą, irgi perku vaistinėje, tai jeigu tik jaučiu, kad kyla spuogas, iš karto juo patepu, dažniausiai jis ir neiškyla. Dar viena priemonė, bet čia irgi, pavieniams spuogams, tai kai jauti, kad jau mezgasi spuogelis, ta vieta parausta, pradeda skaudėti, įtrinu rupia druska, šiek tiek vandeniu suvilgius pačią odą, kad druska priliptų. Irgi veiksminga, jeigu pataikai laiku patepti.

    elegancija

  2. 2

    esu skaičiusi,kad ant smakro spuogai dažnai būna dėl hormonų,kepenų,patologijos,ir lyg kopūsto lapas dedamas,valoma ramunėlių nuoviru.
    nebus blogiau jei apsilankysite pas gydytoją.

    emiliukas

  3. 2

    tu priemoniu tai daug, bet ne visos veikai, as nors nenoriai bet kartais savo vyriausiajam sunui net antibiotinius kremus duodu,nes visi tie paaugliams skirti kremai jam nepadeda.. kitas kas tavo vietoje padetu tai kontraceptines tableciu vartojimas, nes minejai jog nestumo metu oda buvo svari tad vadinasi nors tu nebe paaugle bet hormonai (gal po gimdymo) dar panikuoja.. bet tai irgi kavila gert hormonus del spuogu.. bet kartais jeigu situacija tikrai nekokia tai odos gydytojai ir griebiasi antibiotiku ar hormonu terapijos kaip krastutines priemones.. o siaip dar kvarco lempos gerai..

    gertruda

  4. 1

    Propolio kremas http://www.aloe-vera.lt/aloe/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=55 Tereikia patepti patį spuogelį ir per dieną praeina. Stiprus kremas, koncentratas toks.. Platinu mėginukus ir produkciją.

    Jorkaile

  5. 1
  6. 1

    siulau valyt ramuneliu nuoviru, nieko kito kol kas nenaudok. o patept gali vaikisku kremuku

    labrollady

  7. 1

    man padejo is avono inkstiru valiklis 14 litu toks spirutinis:)

    coliukexxxx

  8. 0

    Sveikos ir sveiki.Jau 7 metai gyvenu su savo "draugais" darosi nebejuokinga. Kaip matau visi ieško tik visokių tepalų kurie vienam padeda, o kitam ne. Aš asmeniškai tai supratau tik tada kai suaugau. Visą tai labai lemia nervai ir mityba, ypaač paauglystėje kai išvaizda labai svarbi. Man darė kraujo perpilimus, veido valimus, tačiau ir tai kaip bebūtų gaila nepadėjo :( Vienas labai protingas žmogus man pasakė jog jei turi tėvus ar senelius su problematiška oda 80% jog SPUOGUS turėsi ir TU ir jie dažniausiai pranyksta tik kai lytiškai subresti (manau suprantat ką turiu omeny) ir iki tol nereikia odos nereikia erzinti, nes ji supyks ;) neteplioti jokių tepalų nes tai problemos nepašalins, geriau valyti organizmą iš vidaus, apsilankyti pas gerus specialistus. Ir nespaudykit spuogų žinau gal labai niežti, bet pasistenkit. Nes organizmas pats turi susitvarkyti su svetimkūniais :) SEKMĖS

    VIKIUUUUKAS

  9. 0

    nuo spuogu geriausia liaudiska ir laaabai pigi :) priemone-citrinos griezinelis. Valo ir dezinfekuoja oda...
    P.S. Naudoti tik probleminems vietoms.

    OOOdeta

  10. 0

    as tai naudoju eucerin zalia tonika, valyti problemine oda, tikrai padeda

    Anonimas