• 6ats.

    Mano vaikiukui 2 men. ir jam isbere zandukus, kas tai galetu buti?

    Vakar ryte viena - snd kita :( spuoguciai tokie, kaip raso, jog nuo riebalu pertekliaus galetu buti, bet rekomendacijos yra tik vandenuku plauti, o pas daktare nenoriu vezti, kai toks saltis lauke. Gal buvot susidure su tokiu berimu? siaip nieko naujo nesuvalgiau ir siaip riebaus maisto nevartoju, bet mazulis toks putlutis, gal sakau, is tiesu riebalu perteklius taip eina lauk. Laukiu patarimu :)

    ElevinaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kudikio odele tvarkosi iki 3-4 menesiu dar visko bus, o paskui praeis, mes ir turejaom problemu o paskui praejo viskas!

    cindy

  2. 2

    jei balti kaip inštyriukai,tai normalu.jei raudoni,gal kokių vaisių valgėte?dėl putlumo,riebalų perteklius neina lauk:)

    emiliukas

  3. 1

    gali būti kad šokolado uždavei ar kokio kito produkto nepriėmė, mum taip buvo

    Dominyka26

  4. 1

    mano maziukui taip pat buco, kai buvo panasaus amziaus, gal net mazesnis, tai daktare sake, kad valosi veidukas. taip po kelis spuogiukus, visas veikudas issivale.

    Indruke

  5. 1

    o negali būt prakaitiniai,nes maniškis labai šilumai jautrus tai mažiuką greit išberdavo smulkiais raudonais spuogiukais,pagalba,dažnas maudymas,ar pavalymas vatyte ir virintu vandeniuku..tau pradžioj ant vienos pusės tik buvo,tai gal sakau sušilo miegodamas..

    tuti

  6. 1

    ryte, kai tik pabudom, tokie rausvi buvo, bet ant to zanduko, kur nauji atsirado, o ant kt, tai balti mazyciai. db jau nuo abieju zanduku raudonis dingo. gal sakau kokia alergija patalynei? nors nekeiciau nei milteliu, nieko.

    Elevina