• 8ats.

    Kokio kudikio kraitelio pakanka?

    Noreciau suzinoti, koki kieki drabuzeliu nusipirkti busimam kudikeliui, kad jam pakaktu ir nebutu per daug rubeliu kuriuos greit isaugs? Kokiu drabuzeliu reiketu nusipirkti daugiau?

    eglleKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na pasiimant is ligonines as turejau vilnones kojinytes,kepuryte, smelinuka(bodziuka),baltai aprengiau apatinius(kelnytes ir maikute ilg.rankovem),zydras kostiumelis.Siaip tai smelinuku 3vnt.,sliauztuku 3-4,dar treningiukus dovanu gavau,labai gerai,turejau vien kelnyciu,ant slaiuztuku dedavau,nes gime ziema,megztukus 2.Poto vis po truputi tai nusipirkdavau,tai atnese dar nemazai tokiu graziu,dar batukus pirkau ir ziemai kombinzonas kuris buna kaip vokas labai patogus,aisku pirstinytes,silta kepuryte

    Aureluze

  2. 2

    vieno pilno komplektelio,zinoma jei viskas bus gerai jums ir neuzsibusite ligonineje

    deimantina

  3. 2

    As maniau,kad svarbiausia yra nemazai tureti bodziuku,smelinuku ar kaip kitaip vad.nezinau tiksliai :),t.y. apatiniai marskinukai,ilgom rankovytem,jei gimdysi ziema,arba trumpom rankovytem,jei siltu metu ir kurie uzsisega apacioje,patogu keisti sauskelnes ir sliauztinuku daug.Keleta kepureliu,kojinyciu,siltesniu kelnyciu,svarkeliu,maikuciu..,atrodo,daug vardinciau,bet manau,tai pagrindas,jei tenka viska pirkti minimaliai.Zinoma,siltesnis vokelis,kombinezonas,einant i laukeli.

    geguziukas

  4. 1
  5. 1

    na cia jau tau paciai reiketu zinoti..nes kiekviena mama skirtingai individualiai ruosiasi savo pirmam vaikucio atejimui..jo pirmoms gyvenimo dienoms

    ingrandr

  6. 1

    tikrai daug nereikia, ypac tu puosniu ir nepatogiu, juos isaugom net nepasimatave. labiausiai mums reikėjo šliauštinukų, marškinukų ne per galvą maunamų, pirštinyčių.

    vinipukas

  7. 1

    Maziuku geriau isvis nepirkti, t.y. paciu maziausiu dydziu. Geriau didesnius, atlenksi rankovytes ir tiek, tuoj priaugs. :)
    Manasis gime labai didelis, tai visa maisa grazinau is gimdymo namu, vyra atveze visai kitus.:))

    Linute39

  8. 1

    na viska mergino taip graziai supasakojo,kad nebeturiu ka bepridurti.
    galiu pasakyti tik tiek,kad daug neprisipirk,jie labai greitai isauga

    genutester