Atsakymai

  1. 4

    as pati tai mergaites o vyras sako svarbu sveikas ir prasitarse kad labiau jam mergaites patinka bet laukiame berniuko ir dziaugiames ;]

    ikmeskute

  2. 3

    berniuko...sake su mergaitem daugiau vago;DD o as noreciau ir berniuko ir mergaites..svarbu sveiki butu;*

    coliukexxxx

  3. 3

    mes norejom abieju sveiku vaiku

    vaida2

  4. 3

    na mes abu su vyru begalo norejom berniuko, aisku jei gimtu mergaite butu ir gerai, bet kai vyro paklausdavo kas gims jis nezinodamas sake berniukas :) ir kai pasidariau echo.. sakau nori suzinot kas bus, sako as jau zinau kad berniukas :D ir gime berniukas 2 dienas pries vyro gimtadieni, dziaugsmas neapsakomas.. sunelis musu didziausias dziaugsmas :)

    kristale

  5. 2

    vyras pasvajodavo apie mergaite,nes turi du sunus,na ka bet gime ir trecias sunus,aisku nenusimine

    ruta26

  6. 2

    Pirmo vaikučio lytis, tai nei vienam nebuvo labai svarbi. Antro kai laukiausi, tai labiau norėjosi megaitės, bet gimė berniukas. O va, kai trečią kartą pastojau, abu su vyru be proto norėjom mergaitės. Trečias kartas nemelavo :)

    trejetukas

  7. 2

    svarbiausia sveiko vaikelio norejom. Bet sirdyje jauciau kad mergaite bus, taip ir yra. Esam labai laimingi

    Mila

  8. 2

    Visada svajojojom,kad pirmas vaikutis turi buti berniukas :))

    geguziukas

  9. 2

    pirmas buvo nesvarbu,gime berniukas.kai suzinojau jog laukiuos,tai norejau mergaites,vyras irgi.o kai besuzinojau jog trecio laukiuos,tai irgi kazkaip norejau mergaites,nes buvo nedidelis skirtumas nuo viduriniosios,tai sakau bus drauges,vyras labiau berniuko norejo,bet gime mergaite.
    taigi turim viena sunu pirmagimi ir dvi mergaites

    genutester

  10. 2

    kazkaip mum abiem nelabai buvo svarbu kas bus...nors echoskopu visada kai tikrinau budavo idomu zinoti ka nesioju :D ir dziaugdavomes kai pasakydavo vienaip ar kitaip ;) nestumo metu didesne reiksme buvo man tai kad vaikelis butu sveikas :) na o dabar galiu pasakyti kad turime ir berniuka ir dvi mergytes taip kad nuskriaustuju nebera :D

    Pearl