• 17ats.

    Kas galetu buti, jei padidejusi gleivine, bet gyd. kol kas nemato nestumo?

    Sveikos, rasau, nes turiu labai dideliu abejoniu kas man yra. Situacija tokia, kad mes jau du menesius planuojam antra vaikeli, menesines veluoja jau 20 dienu. Labai daznai dariausi niestumo testus, vis budavo tik viena juostele, praeita sav, pasirode ir dar viena juostele, bet tik po kazkokio laiko, ir tai vos vos iziurejom.
    Praeita menesi buvau pas gyd., tai dare echo ir sake, kad padidejusi gleivine, bet kol kas nemato niestumo, bet gali buti kad dar nusileis. Labai nepergyvenau, bet si pirmadieni kai nuejau pas gyd, ji pasake, kad dar labiau padidejus gleivine, dave 100 proc., kad laukiuos, bet niestumo nemato. Issiunte i raudonojo kryz ligonine, ten daktare ta pati pasake. ir dabar laukiu kraujo tyrimu rezultato, pagal kuriuos, anot gyd., matys, ar ji galejo pamatyti niestuma ar jis dar toks mazas, kad tiesiog jo nemato. Mane kamuoja ivairiausios mintys. Gyd sake, kad gali buti visko. Penktadieni vel vaziuosiu i raudonaji kryziu. Labai pergyvenu, kad nebutu negimdyvinis niestumas.

    MilaNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as kai nuejau pas gyd, testas jau rode teigiama, bet gyditoja nestumo nemate, o parode ekrane tokia kaip deme sako jei bus tai bus cia ir liepe ateit po dvieju sav, ir tai nesimate, tai tik dar po savaiteles labai graziai pasirode, gal nemato kaip ir man nes pas mane lenkta gimda, kuri pasak gydytojos iki 12sav issitiesins:) taip kad tikekis geriausio:)

    erika1984

  2. 2

    Tikriausiai jau viską išsiaiškinai. Ašb įtariu tai nėštumas

    Jorkaile

  3. 2

    manau jog esi pastojusin tik dar anksti jog rodytų testas

    Dominyka26

  4. 2

    aciu Jums labai uz patarimus. butinai pranesiu apie naujienas

    Mila

  5. 2

    Tikejimas savimi butu pats geriausias vaistas siuo momentu. atsipalaiduok, pasilepink. te mylimas zmogus ar sveciai tave prablasko. bus kaip bus.labai linkiu, kad svajone sulaukti antro vaikelio issipildytu :)

    ramybes ir ramaus naujienu laukimo.

    witute

  6. 2

    na as pritariu kitoms mamoms,gal dar viena testuka pasidaryk...o jei turi kantrybes palauk kraujo rezultatu...mano draugei irgi buvo kad kai daresi testa antra juostele vos vos matesi-ir buvo nescia....na tikekimes viskas bus gerai...sekmes

    Agnute

  7. 2

    labai nepergyvenk suprantu kad sunku..lauk ko geriasuio;*

    coliukexxxx

  8. 1

    gal menesiniu diena arteja?

    daina

  9. 1

    labai gaila Mila kad taip yra, bet daugiau optimizmo
    man panaši situacija buvo, mėnesinės vėlavo, gydytoja patikrinus sakė kad padidėjusi gleivinė, tai arba nėštumas arba prieš mėnesines kurios užtruko, testo tada nesidariau tai nežinau ar tikrai galėjau būti nėščia ar tik mėnesunės taip ilgai vėlavo

    auvilė

  10. 1

    tai vat merginos, rasau jums naujienas. siandien prasidejo kraujavimas. Nuvaziavau i raudonaji kryziu, padare vel echo, sako kad gleivine siek tiek jau sumazejus. Labai daug kraujo mate, spaudinejo, klausinejo kur man skauda. Taip susinervinau, kai isgirdau kad kraujo tyrimas rodo kad nera niestumo.
    Buvau pakraupus, dvi daktares sake kad niestumine gleivine, testas rode teigiama rezultata. ....

    Mila