• 15ats.

    3 nestumas, 3 gimdymas.

    Ar lengvesnis 3 nestumas, gimdymas? Ar tiesa,kad kurios jau nebe pirma karta laukesi, spartesnis nestumas, nes as laukiuosi 3 karta, ir man kazkaip viskas greiciau, nei per 2 nestumus.

    mamyte27Ir vėl nėščiaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kaip įdomu... Aš labaio norėčiau trečio. Bet sveikatėlė nelabai jau leidžia..

    Jorkaile

  2. 2

    Jau cia manau nuo kiekvienos moters individualiai priklauso,nes isties buna taip,kuo daugiau nestumu,tuo sunkesnis gimdymas.Pazistama dvi mergaites taip lengvai pagimde,jog galetu dar tokiu kudikiu desimt pagimdyt,

    Darija

  3. 2

    Nestumai buna labai nevienodi.Bet jei yra kokia problema,ji kartojasi.Pvz. venos.Su kiekvienu nestumu venoms vis blogiau.Turejau pametinukus.
    Antrasis nestumas buvo lengvesnis.Tarp gimdymu nedidelis tarpas,taip kad antraji vaikeli pagimdziau
    gana greitai.Treciasis nestumas buvo normalus,tik gimdymas sudetingesnis.Po keturiu metu ketvirtasis
    nestumas buvo normalus,bet gimdyma skatino.Nebuvo lengviau.Paskutiniji ,penktaji nestuma turejau visokiu smulkiu problemeliu,nors daktarai visuomet apibudindavo gera mano bukle.Paskutinis vaikelis buvo didelis.Gimdziau pirma karta naturaliu budu,be jokiu vaistu.Galiu pasakyti,kad tik gimdant antraji,po metu,vyko pagreitintas gimdymas.

    vilem

  4. 2

    man trecias ir nestumas lengvas ir gimdymas gerai praejo.. o va su ketvirtu (nes daugiau kaip penki metai praejo po trecio) tai buvo sunkesnis nestumas.. na gimdymas gal pati pasunkinau nes skatinausi.. bet ko gero ir amzius tame atsiliepe..

    gertruda

  5. 1

    Gimdymas truko gan ilgai,taip kad cia neturi jokios itakos,ar trecias ar kelintas nestumas

    ruta26

  6. 1

    na kad anksciau nepagimdysi tik todel kad jau trecias nestumas tai tikrai ;)

    jowita

  7. 1

    išties kiekvienas nėštumas ir gimdymas gali būti skirtingi, nors man tai lengviausias buvo pirmas gimdymas, o gal tik taip atrodė nes tada jaunesnė buvau, su kitais nėštumais tai teko ir ligoninėn pagulėt, o 3 gimdymas tai labai greitai vyko, gal kad nedaug laiko praėjo nuo antro gimdymo.
    sėkmės tau :)

    auvilė

  8. 1

    man pirmas gimdimas nieko baisaus nebuvo, net visom giriausi kaip lengavai pagimdziau, o is po antro gimdymo bijau ir pagalvoti, kad dar kada teks gimdyti.

    ingaigute

  9. 1

    dekui mamatym uz atsakymus,nes laukiuosi 3 karta,pirmas buvo sunkokas,pernesiojimas,su antru normaliai,o va dabar trecias,tai galvoju,gal viskas bus greiciau,greiciau maziuka pajusiu pilvely ir t.t,bet keisciausei su abiem nestumais galejau ka norejau valgyt,o su situ turiu atsisakyt ciut nevisada mesos ;)

    mamyte27

  10. 1

    mano pirmas gimdymas buvo ilgas, apie 12 val., o tiek antras, tiek trečias per 4 val. nuo sąrėmių pradžios.

    elegancija