• 10ats.

    Po kiek laiko kreipetes i gydytoja, kai nepavyko pastoti?

    Ar tai dave kokiu rezultatu? Paskyre vitaminu, vaistu, ar ka patare naudingo? Jau virs 5 men. nepastoju, mastau, ar verta eit pas gydytoja, kai dauguma sako, kad 5 men. tai visai nedaug ir po 12 men. nepastojimo tik kreiptis. Beje, 2 testai rodo neigiama, o nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos jau 40 d praejo... Kazi, ar gali rodyt neigiama 2 kartus, jei, tarkim, esu nescia? Nezinau, ka ir galvoti. Siaip menesines nereguliarios, taciau ilgiau kaip 36 d. nebuvo. Jokiu nestumo pozymiu (kad ir kaip gaila) nejauciu. Issakykite savo nuomone, aciu :)

    LaukianciojiNesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    gulejau ligonineje del gimdos uzdegimo ir priziurinciai gyd. pasisakiau, kad jau siek tiek daugiau nei pusmeti negaliu pastoti, tai paskyre vaistuku, sake po keturiu menesiuku tureciau pastoti, bet pastojau po antro meneselio:)

    erika1984

  2. 1

    apie mietus,bet gerem su vyru vitminus ir daugiau ilsejausi...

    dominika

  3. 1

    o kokius tyrimus daretes ?

    Mazute

  4. 1

    Manau,isties,5men. nedidelis laiko tarpas,bet jei neramu ir metu nesinori laukti,zinoma galetum nueiti ir pasidaryti tyrimus,pasikonsultuoti su gydytojais.Labai issamiu tyrimu nezinau ar darys,nepraejus metam,bet jei mokesi pinigus :),istirs nuosekliai ir dabar,manau.As po puses metu sunerimau,bet nejau pas gydytojus,nes nutarem su vyru "darbuotis" iki metu,o tada,privaciai,issamiai issitirti,gydytis.Nesinorejo nesulaukus metu leisti pinigus tyrimams,buvo gaila ir laiko.Ir gerai padarem :),nes nereikejo ne metuku,kai as pastojau! :).Tad sekmes.

    geguziukas

  5. 1

    kiek teko skaityt vienur raso kad galima kreiptis jau po 6 men bandymo , kitur tik po metu.
    patys bandome 7 menesiukai, tai jei dar vis nepastosiu sakem tikrai nelauksim butent metu laiko kad eit tirtis ir ieskot priezasties.

    Mazute

  6. 1

    tesk gydyma ir dar nesikreipk o geriausias vaistas tai stenktis negalvoti apie tai ar as pastosiu nes pasamoneje kai buna uzblokuota kad si karta gal tikrai jau bus tai tikrai nesigaus,truputi pakeiskite aplinka atsipalaiduokite truputi pamirsk tas mintis kad nepavyksta pamatysi tada uzkips

    jolkute

  7. 1

    negalėjau pastoto daugiau nei metus,niekur nesikreipiau nieko nedariau,nepanikavau.pastojau:)))

    emiliukas

  8. 1

    as kreipiausi gal po 4menesiu,dare daug tyrimu,vaistu prirase...paskui po gal metu nuejau uzsienyje pas daktarus paklausti kodel nepastoju,o daktare pasake kad as jau nescia:-)))tai vat...zinoma 5menesiai nedidelid laukimas,bet patariu vistiek apsilankyti,gal kazkas negerai,gal reikia gydytis...sekmes

    Agnute

  9. 1

    Mielos moterys. Dabar jokia gydytoja -ginekologė su jumis net nešnekės. Visos nepastojimo problemos sprendžiamos tik po 12 reguliaraus lytinio gyvenimo nesisaugojant menesių. Kuo jus tai pergyvenat dar anksti. galima ir 2 metus "darbuotis". Sakau iš asmeninės patirties ,nes gydėm nevaisingumą ir todėl žinau visas subtlybes. 5 mėn per anksti nerimauti ir eit pas gydytoja

    Anonimas

  10. 1

    manau, dar per anksti kreiptis i gydytojus. pas mane beveik tokia pati situacija, vaikiuka planuojam, bet dar tik 2men, o jau mmm beveik savaite veluoja, nestumo testai neigiami, tad mastau jei savaitgali NT neparodys man jis nieko vel, kreipsiuos i gydytojus, kur gi mano dienos dingo ;-) o siaip man pilvo apacia sumaudzia, bet retai i diena kokias bendrai tik 5min, ir zarnos kazkaip paburbuliuoja :-) tokie man tik simptomai, tikiuosi, kad galeciau buti nestuke ;-)

    Imbiere