Atsakymai

  1. 3

    turiu keles geriausias drauges tikrai to dar nebuvo kaip tik pataria

    ikmeskute

  2. 3

    na mano draugu rate to nera buve,kad kazkuri drauge noretu nuviliot, na istikro tos geros pacios paciausios tera dvi tik,ir jos pacios jau su savo vyrais :)
    na bet ir anksciau nera buve tokiu baiku pas mus, nei as pati galeciau drauges berna viliot ir tikiuosi,kad manosios padruskes taip pat galvoja :)

    Milana69

  3. 2

    Juratele, aš pasakyčiau kitaip, jei jau draugei pasisekė nuvilioti vyra, tai tokia ir draugė...
    Ne, tokių nebuvo. Tikiuosi ir nebus. Ne draugės čia, o barakudos....

    Irma

  4. 2

    buvo viena,bet ji jau nebedrauge:)aciu dievui mano vyras pagundom nepasidave,nors daznai girdziu is draugiu,kad tavo vyras idealus,bet kolkas nei viena neprikiso naguciu:)

    dzionike

  5. 2

    yra :) ir cia jau turbut taisykle, kad as ta moterim pasitikejau. ir daugumoj tik moterys mato tokius dalykus. mes visi kartu dirbom naktiniam klube, paskui as gavau geresni darba, isejau, bet kadangi jie vis dar dirbo kartu, o as turedavau laisvus savaitgalius, tai mielai juos leisdavau tam klube. ir pastebejau, kad mano buvusi bendradarbe raso mano vyrui rastelius, raivosi, kaip kate priesais.mano vyras vyresnis uz mane, kaip ir ji. ir ji i viska normaliai ziurejo, tipo, tu rasi jauna, o va man jau sunkiau. siaubas! uzkeliau veja ir atveriau vyrui akis, nes jis nieko blogo tame nemate. nu atseit, myliu gi tave ir taip visi zino, kam kiltu mintis bandyti nuvilioti? uztat kai "zenijomes", neatejo lakudra pasveikinti, o kai pastojau ir pagimdziau - isvis i uzsieni isvaziavo. taigi patariu saugoti savo vyrus :))) jie kvailiukai ne viska mato :)))

    Elevina

  6. 2

    as turejau tokia drauge. visada sakydavo koks mano vyras geras, kaip graziai su manim elgiasi, kaip manes klauso, kaip man pavydi, kol viena karta uzgerus pradejo ant virsaus lipti. nuo tada nebebendraujam, susitikus pasisveikinam ir viskas.

    ingaigute

  7. 2

    didelis pavydas ir toks zmogus negali buti tavo drauge. taip esu pastebejus tokiu dalykeliu ne tik savo bet ir aplinkyniu draugu rate

    mami

  8. 2

    dažniausiai iš artimų draugių taip ir būna, o pretekstas aš tik norėjau paguosti

    Dominyka26

  9. 1

    tokios situacijos nebuvo

    ruta26

  10. 1

    paprastai tokiu draugiu draugemis nevadinu.

    gintarep