Atsakymai

  1. 2

    kuomet laukiausi vyras mane tiesiog dievino ir mylejomes be galo daznai,seksa buvo ypatingas,bet kai paugejo pilvukas viskas vykdavo laaabai atsargiai, o jauciausi as labai gerai, niekur neskaudejo, jokio komplekso ar baimes nebuvo:)

    barskute

  2. 2

    o man norejosi,tik tiek,kad dazniausiai viena poza su pilvu patogiausia:)iki paskutinios dienos mylejomes su vyru ir viskas buvo gerai,tik po gimdymo nebesinorejo gerus metus:)

    dzionike

  3. 2

    Kol pilvukas nepradejo dideti, tai jauciausi kaip visada, o veliau jau kazkaip irgi nebe taip labai tos meiles norejosi :)))

    Agne

  4. 1

    neturejom santykiu nestumo metu

    ruta26

  5. 1

    man viso nestumo metu beprotiskai norejosi myletis, praktiskai sienom lipau :)bet jau astunta ir devinta men nesutiko myletis su manim vyras,, bet kitaip patenkindavo iki paskutiniu dienu :)

    laimukas

  6. 1

    jauciuosi nerangiai,nes jau pilvukas gan didelis,bet noras myletis nedingo niekur:)

    mamka

  7. 1

    oi,kaip man patiko! tikrai nenusakomas jausmas

    juratele

  8. 1

    Puikiai iki 7-8men.. veliau jau kazin kodel pati saves baidziausi, savo storumo :))

    Jurgita311

  9. 1

    Šiaip atrodo, kad pojūčiai tik sustiprėjo, jausmingumas ir seksualumas, ir vyras sako, kad jam dar maloniau...tik va viena bėda, kad dėl komplikuotos nėštumo pradžios turėjome susilaikyti ir ieškojome kitų būdų :) Man gydytoja uždraudė mylėtis, kol nesustiprės nėštumas.

    Vaidota

  10. 1

    Nejaukiai, nepatogiai. Todėl vyrui pasakiau, kad meilės teks palaukti kol gims. Suprato ir laukė kantriai :)) Man ne meilė buvo galvoje :)))

    Irma