Atsakymai

  1. 2

    sveikos ar jum neteko gimdyti anksciau jai taip norejau paklausti kaip jautesi vaikelis ar ilgai buvo laikomas unkubatori nes man gali tekti gimdyti anksciau del komplikaciju ..

    ikmeskute

  2. 1

    na ne as pagimdziau trim dienom veliau negu buvo nustatytas terminas.

    daina

  3. 1
  4. 1
  5. 1

    draugė pagimdė vaikelį 7,5 mėn. tai kai ją paguldė į ligoninę leido vaistus kad greičiau vaikučio plaučiai subrestų, ir gal savaitėlę laikė inkubatoriuje, dar ir svorį augino po to išleido namo, vaikučiui viskas gerai, greit pasivijo kitus bendraamžius

    auvilė

  6. 1

    mano sesuo pagimdė lygiai lygiai mėnesiu anksčiau nei buvo planuota. Visą nėštumą lakstė lyg ant sparnų, sveikata nesiskundė, dirbo, ir labai pykdavo jei kas liepdavo pailsėti, pasisaugoti.
    O kai mėnesiu anksčiau nutekėjo vandenys, naturaliu būdu ji pagimdė ir su vaikučiu, kadangi vaikutis gerai jautėsi, jau po savaitės buvo išleista namo. Pirmas dvi dienas vaikutį jai tik atnešdavo pamaitinti, ir vėl išnešdavo, o paskui, jau ji su vaikučiu palatoje gyveno

    Shoricel

  7. 0

    Taip teko, menesiu anksciau. Db mazajai 5m viskas gerai.inkubatoriuje gulejo apie 4dieneles, nes per mazo svorio gime, o seip viskas ok:)

    zuika99

  8. 0

    Pirmas vaikutis gime 34sav. Savaite pragulejom gimdymo namuose, buvo vaikui kazkokia infekcija, leido antibiotikus, gelta, o paskui isveze i santariskes, ten 10 dienu pragulejom, padare visus tyrimus, visus organus echoskopu isziurejo, akytes patikrino, klausa ir siaip visi daktarai apziurejo, ir paleido namo, nes buvom sveiki :) Pamirsau pamineti, kad gimduymo namuose ir santariskese dar kokias 5d. gyveno inkubatoriuj. O Santariskese inkubatorius stovejo salia mano lovos ir as pati galejau juo rupintis, issitraukt pamaitint, perrengt ir t.t.
    O dukryte gime 36sav. Tai pora dienu gimdymo namuose pagulejo po silta lempa, nes nelaike silumos ir paskui atidave mums i palata. Paleido 5 diena namo, kaip ir dauguma vaikuciu po cezario :)

    Zui