Atsakymai

  1. 2

    Man patinka tik kai kurie jų indai,. Šiaip man jie per brangūs..

    Jorkaile

  2. 2

    manau, jog jie tikrai geri :) indeliuose puikiai laikosi maistas. O viena tokia gumine skarda labai naudinga ir gera, nes nereikia jokiu riebalu pilti. Tiesiog dedi maista ir kepi :) jis tampa sultingas ir be jokiu alieju... Ir nereikia po to gramdyti ir sveisti, nes neprikepa niekas ir lengvai issiplauna. :) mazai teturim prekiu sitos firmos, bet kiek naudojames tiek neteko nusivilti.

    Laukiancioji

  3. 1

    Is sios firmos neturiu ne vieno indo. Bet drauge kelis turi. Gal ir geos kokybes indus siulo, bet siaubingai brangius. Tikrai galima rasti simta kart pigesnes atmainos.

    Imbiere

  4. 1

    as turiu saldiklio indelius tai labai esu patenkinta :)

    geiza

  5. 1

    Aš turiu Tupperware bulvėms skustuką, silikoninę kepimo formą,buteliuką, smulkintuvą-kombainą...Labai džiaugiuosi šios firmos gaminiais, nes yra garantija, kad pvz.sulūžusį skustuką pakeis į naują.

    amanda

  6. 1

    Pati naudoju,ir kitiems patariu,kaina -brangoki,bet kai kurios dalys yra keiciamos,naudojom vaikiska puodeli kurio snapeli mazyle sugebejo perplest,pakeite be problemu.Na kaip sakant su garantija.

    Asteja

  7. 1

    Turiu keleta indu, vaikiska puodeli su snapeliu, peiliukus.Dar yra tokia kaip skarda ar kaip cia ja pavadinti kur galima superinius piragus kepti, niekas nepridega ir labai patogus.Esu labai patenkinta, kolkas neteko nusivilti.

    zuzulia

  8. 1

    Tupperware naudoju ir puodus ir daug kitų įvairių indų. Kokybe esu labai patenkinta... Kaina gal ir brangoka, bet yra už ką mokėti

    Ausrute

  9. 1

    as turiu daug dezuciu tos firmos, tai man patinka:) spalvotos, patogios, grazios:) vaikiukui gavau dovanu buteliuka, bet dar neisbandem :)

    Elevina

  10. 1