Atsakymai

  1. 3

    Maniskis yra be galo kantrus vyras ir niekada nesiskundzia net tada, kai to demesio jam tikrai truksta. O skustis jis nemato prasmes, nes zino, kad mazam vaikuciui mamos demesys yra svarbiau nei jam, jis palauks. Na, dabar jau laukti jam demesio nebereikia, nes vaikas jau dvieju metuku, tai ir tos prieziuros jau ne tiek daug.

    Agne

  2. 1

    nesiskunde, bet as galiu pasakyti kad man daugiau demesio is jo truko gimus vaikeliui.

    geiza

  3. 1

    Iki šiol nieko nesakė, nes vaikelio labiau norėjo jis, aš tai dar būčiau palaukusi :)) Jis labai padeda, kartais to dėmesio man trūksta ir jau pradedu glaustytis kaip katinas :)))

    Irma

  4. 1

    Tikrai ne. Vyras ne mažas vaikas ir puikiai supranta, kad tai mažai būtybei dėmesio reikia daugiau:-)

    lina686

  5. 1

    na mano vyras neturejo kada kada skustis, mum su maze buvo 3 savaites kai tetukas isvaziavo ir busim 3 men kai gris. tai musu seimoje tokiu problemu nekila, uztenka vyrui mano demesio per skype.

    ingaigute

  6. 1

    nesiskunde,nes mes kartu gimdem,kartu maudem,kartu maitinom,zaidem,viska darem abu,tai nebuvo trukumo demesio nei vienam:)

    dzionike

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    iš pradžiu skundesi jam buvo kažkas naujo jis tam nelabai buvo pasiruoses as buvau pervargus o dabar viskas gerai ir vyras padeda ir as laiminga.

    mamyciuke

  10. 1

    neturėjau kada galvoti apie tai ar vyrui trūko dėmesio,kai gimė vaikelis,tuo metu ir vaikui trūko dėmesio,nes aš kitame kambaryje dirbau.

    emiliukas