Atsakymai

  1. 2

    Nusipirkau duonkepę,tai negaliu atsidžiaugti,dabar valgom šviežią ir be jokių konservantų duoną ir batoną,reikia tik įdėti visus produktus į duonkepę ir ji išmaišo,iškildina ir iškepa,belieka tik ištraukti šiltą duoną;-),taip pat jame ruošiu tešlą bulkutėms,pagaliau išeina iškepti minkštas ir purias bulkutes;-)

    debesėlis

  2. 1

    Neturiu. Bet labai noreciau tureti duonkepe. Ne tik del sviezios siltos duonos, bet ir bandeliu ivairiu.Manau isigyti ja verta.

    Imbiere

  3. 1

    Manau,kad jų galima įsigyti visuose parduotuvėse,kuriose prekiaujama buitine technika;-)

    debesėlis

  4. 1

    neturiu, o kur ja galima pirkti?

    juratele

  5. 1

    nea neturiu..net neisivaizduoju,kaip ji atrodo..kazkaip mano buityje toks daiktas nereikalingas..

    ingrandr

  6. 1

    neturiu..nezinau gal ir verta jei norit sviezios duonytes:)

    coliukexxxx

  7. 1

    mes irgi neturim, bet kai atostogavom pas pusesere Norvegijoje, kiekviena ryta valgydavom savo kepta duonele. Vakare pusesere ijungdavo, viska sudedavo ir nustatydavo laika kada rite butu iskepe, ir silta.super skonis :), o tokia pat grize matem senukuose, bet dar nenusipirkom.

    ievutek

  8. 1

    Pati jos neturiu, bet kiek teko ragauti joje keptą duoną pas giminaičius - tai tikrai labai skanu:-)

    lina686

  9. 1

    labai noreciau ir as ja isigytizinau kad tai ne pirmos butinybes preke

    genutester

  10. 0

    Turiu BM900 duonekepe ir parduodu. Duonekepė BM900 (techniškai ir vizualiai tvarkinga, mažai naudota), yra dar papildoma nauja supakuota kepimo forma, kad iškpeti net du kepaliukus.

    Nauja kainuoja 549Lt (parduodama 360Lt, papildoma kepimo forma kainavo 120Lt ir įvertinta 60Lt)

    Dėl 11 skirtingų programų, su BM900 duonkepe, vos per 80 minučių galite iškepti 1 kg arba 1,5 kg duoną. Automatinio ingredientų padavimo funkcija tam tikru metu suberia produktus į tešlą, taigi tradicinius receptus galite papildyti savo mėgstamais priedais. Ši duonkepė turi konvekcijos funkciją, kuri kontroliuoja temperatūrą ir užtikrina idealius rezultatus.

    Galia, W : 950; Papildomos funkcijos, priedai : Konvekcija, skirstytuvas, greitasis kepimas (1 h), šilumą palaikanti funkcija, langelis, nepridegantis aliuminis puodas, matavimo šaukstelis ir puodelis, laikmatis iki 12 h, garsinis signalas, unikali maišymo mentelė; talpa g. 1500; skrudinimo lygiai 3, laiko atidejimas.

    http://www.youtube.com/watch?v=R6DhFxAOeUs

    Margarita10