Atsakymai

  1. 5

    pas mane ant krutines atsirado tai kokiam gal ir 4 men ir poto kaip svoris labai didejo ju labai daugėjo ir buvo pilna visur kaip kur išnyko jau o krutineje dar liko.

    mamyciuke

  2. 3

    man jau virs 7 menesiu na dar kolkas neatsirado ;]

    ikmeskute

  3. 2

    Buvau tikrai daug priaugusi kg per nestuma, bet ne viena strija neislindo. Manau,kad tai individualu ir striju atsiradimas priklauso nuo odos strukturos, jei jau oda linkusi trukineti, nepades jokie kremai.

    almyte7

  4. 2

    isvis man ju neatsirado :) tepk kokias kremais, bet man atrodo kad su jom labai nepakovosi!

    cindy

  5. 2

    man ant pilvo strijos atsirado likus keletai savaiciu iki gimdymo.

    ingaigute

  6. 2

    sveika, man 8 menesiai, tai tik krutine truputi sutrukinejus, nes pas mane jos visai nebuvo o dabar staigiai isaugo...o daugiau niekur neturiu striju, gal del to kad nedaug priaugau...gal tu daug priaugai todel sutrukinejai...ir kiek girdejau tai striju nepanaikinsi tik galima sustabdyti ju plitima

    Agniukas

  7. 2

    Na man strijos tik neseniai atsirado o jau sian ir gimdymo terminas atejo,manau kiekvienai skirtingai man tik pilvo srityje ju yra o krutinej dar nera.

    Nadezda

  8. 1
  9. 1

    cia jau pas tave tikriausiai oda tokia,ne pavydziu :( as pradejau tepti kremais nuo pirmo men,nors pasitaisiau 28 kg bet ne buvo nievienos strijites ,bet nie tik nuo kremo priklauso,,,ziurint kokia tavo oda....

    dominika

  10. 1