Atsakymai

  1. 3

    na aciu visom reikes pabandyti ;] vaistu nelabai noretusi gerti

    ikmeskute

  2. 3

    na man irgi pienas padeda bet labai trumpam

    ikmeskute

  3. 3

    dar man padėdavo riešutus pagraušt,ar pieniuko atsigert..

    tuti

  4. 3
  5. 2

    galima vartoti renne

    daina

  6. 2

    as nescia budama vartojau rennie

    ingrandr

  7. 2

    Su daktarės palaiminimu gėriau Renee. Bet ir jais nepiknaudžiavau, kai jau nebegalėjau kentėti tai ir gėriau...

    Irma

  8. 2
  9. 2

    Pirmiausia reikia stengtis nepersivalgyti ir nepiktnaudžiauti spiritiniais gėrimais. Be to, reikia mažiau gerti alaus, limonado, pieno kokteilių, putojančių vynų ir kitų gėrimų, dėl kurių kaupiasi dujų skrandyje.

    Negalima valgyti tokių porėtų patiekalų kaip plakta grietinėlė, biskvitai. Norint išvengti rėmens reikia atsisakyti riebaus maisto: sviesto, tortų, pyragaičių. Svarbu valgyti pakankamai baltymų, o jų nestinga liesoje mėsoje, žuvyje.

    Šiuos produktus reikia valgyti tik virtus, o ne keptus. Reikia mažiau gerti stiprios arbatos, kavos, mažiau valgyti šokolado. Nerekomenduojama valgyti citrusinių vaisių, pomidorų, svogūnų ir česnakų.

    Reikia vengti ir mėtų. Labai svarbu neprivalgyti prieš miegą. Jeigu viduriai linkę užkietėti, reikia valgyti daugiau augalinės ląstelienos – daržovių, vaisių, grūdų, sėlenų. Visuomet reikia valgyti lėtai, pamažu kramtant nedideles maisto porcijas. Jeigu tenka vartoti kokius nors vaistus, būtina sužinoti, ar jie neturi įtakos skrandžio veiklai.

    Norint išvengti rėmens, reikia pakeisti savo mitybą, gyvenseną, įpročius ir net drabužius. Būtina mažiau rūkyti arba visiškai atsisakyti šio žalingo įpročio ir sumažinti antsvorį, kad susikaupę riebalai nespaustų skrandžio.

    Rėmuo dažnai kamuoja nėščias moteris, bet joms neverta dėl to labai rūpintis: artėjant gimdymui šis nemalonus pojūtis kamuoja vis rečiau, o pagimdžius – visiškai išnyksta.

    Jeigu graužia rėmuo, negalima vilkėti labai ankštų drabužių, suveržti liemenį diržu ar korsetu. Be to, pavalgius nerekomenduojama lankstytis, kilnoti sunkių daiktų (moterims nepatariama nešti daugiau negu 10 kg sveriančių daiktų) ir jokiu būdu negalima gulėti.

    Jeigu rėmuo kamuoja naktį, reikia lovos galvūgalį pakelti 15-20 cm aukščiau.

    Rėmens kamuojamiems žmonėms liaudies medicina rekomenduoja išbandyti tokią gydymo priemonę. Rytais (nevalgius) išgerti stiklinę bulvių sulčių, 1 valandą pagulėti lovoje ir tik paskui pusryčiauti. Taip gydytis reikėtų 3 kartus po 10 dienų, tarp jų darant 10-ies dienų pertraukas.

    emiliukas

  10. 2

    kai as laukiausi, daktare man israse tabletes frutin jos svelnesnes negu rennie

    Irina