• 5ats.

    The secret. Kaip tai pakeitė Jūsų gyvenimą?

    Ar žiūrėjote?
    “Apie tai ka galvoji - toks ir esi ir taip gyveni”. Taip galbūt trumpai galima įvardinti šio filmo esmę. Jame puikiai paaiškinama, kodėl žmogų ištikus bėdai, jį prislėgia dar daugiau bėdų. Arba posakis “Jei jau sekasi, tai sekasi”.
    reikia žiūrėti susikaupus,kad niekas neblaškytų.beja man atrodo,kad yra tik rusų vertimas.verta tikrai pažiūrėti kiekvienam,aš šiandien 6val.ryte žiūrėjau(nors diską senokai buvau gavusi).super,dėkinga žmogui,kuris man "įkyšo"man šį filmą":)))
    galima jį YouTube pažiūrėti anglų kalba.
    rusų vertimu galima pažiūrėti į googlę įvedus
    “The Secret” (rusų kalba).

    emiliukasKinas ir TVĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš žiūrėjau rusų kalba. Man įspūdį padarė. Ypač tie pavyzdžiai, kad kai žmogus nustoja jaustis auka, tai ir gyvenimas pasikeičia, kaip tas vaikinas, kurį darbe užgauliojo ir visur kur tai primušdavo, tai pats nukrisdavo, o paskui susirado kitą darbą, pakėlė aukštyn savo kartelę. Pradėjo džiaugtis gyvenimu. Pradžia filmo labai intriguojanti, kai vis kažkas bėga, kai sako, kad visi įžymūs žmonės žinojo šią paslapį. Na bet manau, ne visi ir žinantys šią paslaptį, gali ja pasinaudoti...

    Jorkaile

  2. 2

    Imbiere,tai dokumentinis filmas ir žiūrint jis tikrai neprailgs:)šiurpuliukai lakstys kaip norėsite keisti viską savo gyvenime.tiesiog reikia pamatyt:)

    emiliukas

  3. 1

    kaip juokinga..nes cia tikra dokumentka..mano gyvenimo tai niekaip nepakeite-visiskai

    ingrandr

  4. 1

    Hmmm... ir mane suintrigavote :) reiks prasyt, kad vyras persiustu is interneto paltybiu :) dekui!

    witute

  5. 1

    Cia dokumentika kazkokia? ar filmas? nemaciau, susidomejau, turi buti idomu, reiks paieskot, paziuret

    Imbiere