Atsakymai

  1. 4

    o mano mergytems tai labai patiko sitie keksiukai,parduotuvej kai pamato is tolo saukia Barni-barni.tikriausiai tai reklamos poveikis,nes ir per televiija joms si reklama tai graziausia :)))))))))

    staponkute

  2. 4

    Nieko gero, nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, tiesiog mano mažylei jie nepatinka. Gali valgyti paprastus keksiukus, bet šitie - jai npeatinka :) O iš kitos pusės, nieko sveiko ir "sveikuose" produktuose nėra 100 proc., tai ir nesistengiu nuo visko pilnai apsaugoti. Tik duodu ne taip dažnai.

    elegancija

  3. 4

    Mūsų mažutei patinka šie keksiukai, bet aš privengiu jų duoti. Nelabai jie man sveikas gardėsis atrodo,nors rašo,kad juose nėra jokių dažiklių ar konservantų. Mieliau renkuosi jų svetainę nei keksiukus :)))

    almyte7

  4. 3

    Keksiukai kaip keksiukai, bet mano vaikas ju nelabai megsta, tai ir ragavo tik kokius 3 per savo trumpa gyvenimeli. O mes tokiu irgi nemegstam. O siaip man jie neatrodo labai jau naturalus, mes labiau megstam isvis paprastus keksiukus be jokiu idaru ir mandru formu. Siais laikais tokie keksiukai tikrai nebuna tik is naturaliu zaliavu.

    Agne

  5. 2

    Kartai nupirkdavau bet ten vieni konservantai geriau namie kepu

    liena

  6. 2

    tame keksiuke vieni konservantai.geriau namini iskepti

    ruta26

  7. 2

    Aš duodavau šių keksiukų. Ir man pačiai jie skanūs. Bet kai radau internete apie juos info, kad juose net nuodingų medžiagų yra, ne tai kad kažkuom naudingų..Tai jau nebeduodu, nes jų ir kaina didelė..

    Jorkaile

  8. 2

    kartais nuperku savo mergytei, visa suvalgo, aisku gal nelabai geras saldumynas, bet.....

    Mila

  9. 2

    aš kartais jų nuperku, jai labai jie patiko, bet jei būnam parduotuvėj ir dukra jų nepastebi tai net ir neužsimenu apie juos

    auvilė

  10. 2

    mamos neduokite vaikam produktų kurie lentynose gali išbūti apie metus ir dar daugiau pačios galit valgyti , bet vaikui neabejoju daug labiau patiks mamytės gaminukas

    Dominyka26