• 39ats.

    Subtilus klausimas apie tai, kas ir kaip jums dare klizma pries gimdyma?

    Subtilus klausimelis bet noriu paklasuti ......ar jums gydytojai rekomendavo ar pacios daretes klizma gimdymo metu (pries gimdyma) ar isvis nieko nesidarete? Pasidalinkite savo patirtimi, dekoju is anksto visoms!

    postera4Pasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jeigu vaziuoji gimdyti pati ir gydytojai neplanuoja cezario pjuvio, tai klizma pastatys jie, o tau tik beliks pasedeti tualete :))) Galima ir paciam nusipirkti klizma ir pajutus saremius namie pasidaryti, o paskui tik pasakyti gydytojams, kad dar vienos nepastatytu :)))) Man tai taip ir buvo, kad atvaziavau gimdyti, gavau dovanu klizma, atlikau visus reikalus, nusiprausiau ir i gimdykla :)))

    Agne

  2. 4

    Man darė operaciaj cezario tai išvis nieko nedaro manau toms kurioms reikia tai padaro ligoninėje jai ka pasiklausk gyditojos bet manau padays jai reiks.

    mamyciuke

  3. 3

    manęs priimamajame paklausė apie klizmą, ar dariausi namie, pasakiau, kad ne, norėjo padaryti vietoje, bet ir ligoninėje tuo metu jie neturėjo klizmos, tai gimdžiau be jos. Dabar net ir nežinau, kokias klizmas ligoninėje daro, nes tikrai, vaistinėje tokią miniatiūrinę nusiperki. O kai anksčiau teko iškęsti klizmas su kitais gimdymais, tai net baisu prisiminti....

    elegancija

  4. 3

    atveze mane i priimamaji ir niekas manes neklause ar daryt ar nedaryt klizmos. padare ir fsio.

    Vaidole

  5. 3

    isvis nieko nesidariau!

    cindy

  6. 3

    tikrai niekas nelepe pasidaryti,su pirmu vaiku pati pasidariau atvazevus jau i gimdykla bet poto man tokie stiprus skausmai uzejo.o su antru vaiku nieko nedariau.ir viskas buvo gerai

    viktorijaz

  7. 3

    man asmeniskai jokios klizmos nedare, nors ir diena iki nestumo "didelio reikalo" nebuvau atlikus.Labai pergivenau kad neapkakociau savo leliaus, tai paklausiau pati gydytojos kada darys klizma(jau tada gulejau ant gimdimo stalo), o ji tik pasake, nebijok neispurvinsi.Tai vat ir gimdziau be klizmos ir nieko, neapkakojau.

    zuzulia

  8. 2

    pati is vakaro buvau pasidariusi, o kai nuvaziavau i ligonine niekas nieko neklause ir nieko nedare, dar ir sriubos pavalgyt dave, gal galvojo kad greit negimdysiu:))))

    erika1984

  9. 1

    nedare niekas man klizmos pries gimdyma

    Yuki

  10. 1