Atsakymai

  1. 4

    Net ir mokslininkų įrodyta,kad katės gydo,gelbsti nuo vienatvės, ramina, mažina pakilusį kraujospūdį. Jų bioritmai stabilizuoja širdies veiklą, nuima sąnarių ir galvos skausmus, pagreitina žaizdų gijimą, gydo vidinius uždegiminius susirgimus.Juodos katės turi didesnę nei kitos gydymo galią.Jos pasižymi didesne energetika.Netgi kačių murkimas turi ypatingą galią, pagreitina sergančiojo sveikimą. O ar tuo tikėti, kiekvieno asmeninis reikalas :)
    Mano močiutę vargindavo galvos skausmai, tai tada ji mėgdavo prigulti ir vos tik ji padėdavo galvą ant pagalvės, kur buvus, kur nebuvus, katė jau šalia ir įsitaisydavo virš jos galvos.

    almyte7

  2. 3

    Turim katę jau 6 metai. Tai negrynaveislė semo katė. Ji puikiai supranta, kada reikia prisiglausti. Ypač prie tų vietų, kurios negaluoja, skauda. Būna kartais užšoka ir įsitaiso kur nors. Numetu ją, bet ji vis tiek užšoka ant tos pačios vietos. Pabūna kažkiek laiko ir eina savo keliais. Tikiu, kad katės gydo, nes jos jaučia, kur ta silpna vieta. Taip pat prie bet kokių žmonių neina, atsirenka.

    lina686

  3. 2

    nezinau kaip gydo,,bet sakoma kad kates visada glaudziasui prie zmogaus kur jam skauda

    coliukexxxx

  4. 2

    kai mano mamai būna blogai tai katė visada prie jos atsigula pvz. ant krūtinės ir guli, mama sako kad po to jai būna geriau, katės turbūt jaučia kada žmogui negerai, nors ne prie kiekvieno žmogaus ir eina

    auvilė

  5. 1

    kates turi itin stipru energini lauka,kuris rezonuodamas su zmogaus energiniu lauku,ji gydo.
    kates jaucia prie kurios vietos prisiglausti.Jos lyg sugeria negatyvia energija.Ilgaplaukes kates gydo nervu ligas,salina sanariu skausmus.Trumpaplaukes ir beplaukes kates(sfinksai)padeda sergant kepenu,inkstu,skrandzio ligomis.Britu,egzotu kates padeda sergantiems sirdies ligomis.Be abejo,zmones,laikantys kates turetu dazniau plauti rankas ir saugotis parazitu.

    vilem

  6. 1

    Mano tevu kate tevui islaize gilia zaizda,kaciu seiles sako gydo,jos islaizo bakterijas.

    sandrista

  7. 1

    Tai ir parasiau!Neturiu lietuviskos abeceles ir zmones suprato mano klausima kiek kitaip.Norejau paklausti,ar zinote kaip gydo zmones gyvunai(kates)
    Kaip padeda kates zmonems?

    vilem

  8. 1

    ziurint kas nutiko tai katei :))) ir vaistais gali ir chirurginiu budu :)

    Meskeriotoja

  9. 0