Atsakymai

  1. 3

    aš neiko neemaiu bet vaisiu tai gali pasiimti mane kaip išveže tai nespejau poto prinese vyras isidėk koki žurnala ar knyga parvers kaip nera kas veikti. sėkmės susilaukian leleiuko.

    mamyciuke

  2. 3

    as tai emiau lengva maista, jogurta vynuogiu :) tai dar tik 3 dienos, kai jau 12 dienu pernesiosi tada gal skatins.. as 5 pernesiojau :) ziurek ant dienu pagimdysi, sekmes :)

    kristale

  3. 2

    na mano draugei buvo panasi situacija..tai jai neleido jokiu skatinamuju..isleido namo apziurejes gydytojas ir po savaites ji pati pagimde

    ingrandr

  4. 2

    man ir taip buvo terminas buvo gruodzio 9. po savaites pagulde i ligonine ir jau ant kitos dienos mazyle jau rankose laikiau. man tai nei skatinamuju nieko neleido. jei nuo termino per dvi savaites nepagimdysi tai tada jau skatinamuosius leis. geriau jau isidek blogiau nebus. jej ka vyras atgal namo parves:)

    simute

  5. 2

    Visko gali buti, gali ir skatinti, bet pirmiausia stebes vaikucio bukle, tonus. Man kai buvo terminas praejes, tai skatino, nes jau vaikas buvo subrendes, o kaklelis nesidarinejo, dejo tokia tablete, bet irgi niekas nesidare, tada pradure vandenis, tada jau skausmai prasidejo ir su saremiais per 5 val. pagimdziau sveika mergyte. Pirma diena, kai paguldo valgyti ligoninej neduoda, ka nors lengvo gali isideti, bet jeigu ta diena, ruos tave gimdymui, geriau nevalgyti, nes maza kas, ar komplikacija, reiktu skrandi valyti, bent man taip akusere patare, leido tik vandenuko nedaug atsigerti. Vandens tai isidek, nes kai maitinsi, tai troskina labai. Sekmes :)

    liepa

  6. 1

    na pirma paziures kiek atsiverias gimdos kaklelis,kokia vaisiaus bukle kaip vandenys,ir nuspres pagal visus pozymius ,rezultatus ar gali pati isgimdyti be skatinamuju,tai sekmes greit busi mamyte,sekmes auginant mazyli:))))

    Indruleeeee

  7. 1

    na man terminas buo rugpjucio 31 o rugsejo 2 kirpo vandenis ir gimdziau:)dvi dienas pries tai vaiksciojau su 2 cm prasiverusia gimda,o jau gimdymo diena buo 3 cm apziurejus ir siunte i gimdykla,kol ten supildziau dokumentus kol nuejau i gimdykla apziurejo sako jau 5 cm,o kai prakirpo vandenis nereikejo ir ilgai laukti:)tad manau daktarai ziures kaip ir ka geriau daryti:)tikrai nesinervuok o lauk ateinancio stebuklo kuri isvysi labai greitai:)

    Doviliuke

  8. 1

    na jei vaikas nesirodys tai skatins.

    daina

  9. 1

    Nadezda,

    o kas tave vercia gulti i ligonine?.. as pati pernesiojau 9 dienas, gime sveika ir 3.8 kg mergyte ;) neskubek, vaikutis daug geriau zino nei daktarai, kada ateiti i si pasauli :) pasiruosk tam dar karta perziuredama, ar viska turi jo sutiktuvems.

    ramybes ir palaimos, vaikutis jau kazkur pakeliui...

    witute

  10. 1

    aciu mamytes,taip noris greiciau pagimdyti kad nereiktu skatint.

    Nadezda