• 31ats.

    Kur migdot savo mažuosius, lovytėj ar pas save lovoje?

    mano mažius niekaip nenori miegot lovytėj, visada užmiega tik pas mus lovoj, o kai bandau perkelti į lovytę, tai verkti pradeda ir nesigula.

    auvilė1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kartais uzmiega musu lovoj, bet dazniausiai eina i savo lovyte miegoti. Jai patinka jos patalyne su ivairiais paveiksleliais, tai atsigulusi dar su jais pasikalba :))) ir uzmiega.

    almyte7

  2. 3

    Tik lovytėje iš pradžiu migdžiau lovoje poto ji taip priprato prie lovos kad visa nakti miegodavo pas mane tik paguldai į lovyte ir verkia tai kol atpratinau daugaiu tokios klaidos nebedarysiu.

    mamyciuke

  3. 2

    visad migdem vaiko lovyteje,nuo pat gimimo,tik pirmaja savaite miegojo su manim,kad nebutu veliau problemu niekad nepratinom kartu miegot.cia geriausi vaistai,nuo pat pradziu vaikas turi turt savo poilsio vieta,juk su tevais vaikas nepailsi ,jam geriau vienam,todel nereikia vaiko praint kartu miegot ir del to,kad sveikiau ir del to,kad nereiktu veliau atpratinet,
    o jei taip nutinka,kad reikia atpratint,tada reikia vaikui nenusileidinet ir but grieztiem,jei vaikas verkia nereikia vel jo isileist i savo lova,o paaiskint,kad kiekvienas turi savo lovyte kur miega

    Milana69

  4. 2

    nuo gimimo miega savo lovoje, niekada , net nebandziau migdyt savojoje:)

    erika1984

  5. 2

    Kai buvo visai mažytė, tai migdydavau savo lovoj. O dabar vis dažniau stengiuosi užmigdyti jos lovelėje. O, jei ir užmiega pas mus, tai visada perkeliu į jos lovytę.

    trejetukas

  6. 2

    mamyčiuk, o kaip tu atpratinai kad kartu nemiegotų, ėmeisi kokių drastiškų priemonių ar kaip ?

    auvilė

  7. 2

    lovytej bet kaip serga tai miegame kartu!

    cindy

  8. 1
  9. 1

    Migdau lovytėj. kai buvo mažesnis, retais atvejais (kai serga) migdydavau ir bendroje lovoje

    Jorkaile

  10. 1

    migdau ant ranku,o vakare salia pasiguldau,nes labai sunkus

    ruta26