• 17ats.

    Vyras uzsienyje, kaip susitvarkot su buitimi?

    As jau du menesius gyvenu be vyro. Mazei buvo 3 savaites kai jis isvaziavo i norvegija, labai pavargstu. Kadangi dar yra didzioji pana, reikia ja i darzeli nuvezti, parsivezti. Turiu visa diena susiplanuoti. Gerai kad gyvenu su uosviais, tai karts nuo karto jie mane pavaduoja, pabuna su maze as nulekiu i parduotuve. Ar kuri is mamyciu irgi augina savo vaikuti be tetuko (tetukas uzsienyje), gal yra vienisu mamu? Kaip jum sekasi? Ar kas jum prikimba? Kaip visur spejat? Butu labai idomu suziniti... (iskart atsiprasau, nes nezinau tokiam klausimui kokia kategorija parinkti)

    ingaiguteTėčio vaidmuoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as visada bunu su maze viena vyras lbai retai labai sunku bet reik viska suspeti,

    mamyciuke

  2. 2

    mano vyras taip pat isvykes o man gimdymas po keliu dienu jauciu bus sunku vienai bet stegiuos nestresuot nors kartais per skype pamacius nubraukiu asarele, bet seip dabar kiek matau nera taip sunku kaip galvojau, kad bus ispradziu, tik gaila kad del pinigeliu nepamatys kaip gims kudikelis

    saldainioks

  3. 1

    Mergytes, kodel tokios tingines esat???? Vyras isvaziavo i Rusija kai sunus buvo 4 dienu, nes reikejo pinigeliu.Buvau tiek nukraujavusi, niekas pries 20 ligonineje nekreipe demesio i tai, o as pati budama 20m,nesupratau , kad neturejau sveikatos pakelti 4kg. kudikio. Vaikas l.verkdavo , o as verkdavau ,kad negaliu jo pakelt.... Nepadejo niekas , nei mama , nei vyras, nei anyta....kai neturejau net kada valgyti sau pasidaryti...nes istisai klyke, diena nakti iki 1metu. Gimdymo trauma, del gydytoju kaltes, baisi visa patirtis susijusi su gimdymu ir gydytoju prieziura....Meldziau dievo tik vieno....kad gauciau pamiegoti 1 valanda, kad kas leistu...tai isbuciuociau visas rankas......o buvau 20 metu,dar vaikas..sunus l.sunkiai sirgo iki 2,5m, nes buvo augliai smegenelese, cistos, plysiai smegenyse..viskas del gydytoju kaltes,dar nelaikas buvo gimdyti, state laselines is panaudojo znyples gimdymo metu, kas traumuoja smegenis ir visai buvo vienodai jiems, kad mano dubens ismatavimai buvo nenormalus, kaip veliau suzinojau is drauges akuseres reikejo man daryti Cezario pjuvi....ka zinosi, kai tau tik 20 metu....niekas nepadejo, nei mama , nei teta, nei vyras, nei anyta, niekas. Ant nieko nepykstu, ant gydytoju taip pat.... labai sunku buvo, nei pamperiu, kaip dabar, nei silto vandens vystyklams plauti.....ir viska pati pasidariau.... Sunui buvo 3 m.kai gime antras sunus, kuris velgi del per greito gimdymo, del skatinamuju vaistu poveikio,del gimdymo traumos, klyke naktimis iki 1m....Vel ta pati istorija... Dabar pati dirbdama darzelyje aukletoja, tikrai labai stebiuosi, kai mama pati budama namuose su mazyliu, atveda kita trimeti i darzeli, kuris verkia, nes zino, kad mama namuose...ir klausia manes....kazin kodel vaikas nenori eiti i darzeli???? nes, kaip ji sako, ji labai pavargsta su 2 savo, ne svetimais, vaikais...Dievuleliau, tu mano.. kai isgirstu ta klausima, apie nenora eiti i darzeli , kai mama yra namuose..... Labai kvailas klausimas. Taigi, kai labai myli savo vaika, tokiu kvailu kausimu neuzduodi ....o jauti sirdimi, ir pati zinai atsakyma... kai tikrai myli....niekas nesunku del savo vaiko, del paties brangiausio kurinio ir esi dekinga dievui uz tai kad turi ji....Nebukit islepusio, bukit stipresnes, jus gi, mamos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonimas

  4. 1

    suprantu mamas jom labai sunku kai būna vienos bet mes moterys viska atlaikom ačių dievui mano vyras visa laika būna namuose .

    mamytukas

  5. 1

    oi sunku buvo. ir fiziškai, ir psichologiškai. labai sunku kai reikdavo vyro pagalbos. Daugelį darbų atidėdavau...

    Jorkaile

  6. 1

    mano vyras irigi buna isvykes pusnantro men. turim dvi mergytes 4 ir 1 metuku. kazkaip sukuosi, speju viska, aisku nera langva bet stengiames,. nuo rugsejo noreciau dicke i bureli sokiu uzrasyti, tikiuosi pavyks viska suderinti ir dukrytes svajone sokti isipildys.

    jolitukasM

  7. 1

    maniskis isvaziavo pries sventes i uzsieni taip pat darbuotis. auginu 2 paneles, kuriu vienai 7 metai, o kitai 1.8men. kazkaip nepasakyciau, kad labai sunku, nes vyresnele padeda tvarkytis ir namuose ir su mazaja. ir suspeju visur ir pasidarau viska. aisku kartais noretusi iseiti kur su draugem vienai pasibuti, taciau ne tai svarbiausia. o gyvenu viena.

    ausra2

  8. 1

    Tau tikrai dabar nelengva, tereikia tik užjausti tave, bet tuo pačiu ir palaikyti, kad būtum tik stipresnė ir atrastum savy jėgų gyventi toliau. Vyrui taip pat nėra lengva, juk jis pinigus uždirba.. Nors, vaikus auginti yra toks sunkus darbas, net medalio vertas:-)

    lina686

  9. 1

    na gerai kad turi uosvius ir jie padeda.Manovyras neisvykes i uzsieni, tikkitam mieste dirba,grizta pavarges visai vakare.O as namie viena (niekas daugiau nepadeda) susuneliu 2metuku ir dukrele 1menesio,tikrai nelengva,vyresnelis pavydi, ir labai aktyvus, isdykes,negaliu ne akimirkai nuo jo akiu nuleist

    gitaniux

  10. 1

    na as tik nesiojau savo leliuka viena nes kai man buvo beveik 4 men nestumas vyras isvaziavo ir grizo tik beveik ant gimdymo,buvo labai sunku vienai,visos nuotaiku kaitos o dar mylimojo nera salia,zinau kad ir auginti vienai sunku,atrodo lengviau jeigu butum vienisa mama,zinai kad esi viena ir nereikia vyro susitvarkai pati,o dabar sunku kai zinai kad tai labai sunku o ir vyras isvykes...bet nieko praeisi viskas,gal truputeli veliau kai leliukas paaugs ir jus nuvyksite pas teti:)

    Doviliuke