• 31ats.

    Ar gali buti priklausomybe nuo kavos?

    Girdejau, kad daznai geriant kava atsiranda nuo jos priklausomybe... man rytais labai skauda galva, o isgerus kavos puodeli praeina... tai gali buti priklausomybe?

    simuteMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    OI ir man tai būna bet jai tu negersi kavos kokia savaite dvi tau tas galvos skausmas gali ir praeiti nes pati ant saves išbandžiau ir jai tu per dien išgeri tik koki 1-2 puodeliu ir gali gyventi be kavos tai dar neturi priklausomybės kavai.:)))
    O priklausomybė kavai tikrai gali būti kai jau negali nei dienos be kavos puodeli ar net keletos.

    mamyciuke

  2. 3

    turbut, kad yra, nes as asmeniskai ryto niekaip negaliu pradet be kavos puodelio:)

    erika1984

  3. 3

    Manau imanoma buti priklausomai :),kiek teko girdeti.As neisivaizduoju kaip aplamai kazka galeciau nuveikti,jei ryte neisgerciau kavos puodelio,man tai labai labai butinas dalykas.Tiesa,geriu praktiskai visada su pienu.Taip pat daznai isgeriu ir dienos kitoje puseje.Tai tiek,pora kartu.Tiesa,pastebejau,kad gimus mazyliui,isgerdavau daug daugiau,nes buvo nerealus miego trukumas.Dabar vaikuciui beveik 9men.,tad jau eme uztekti poros puodeliu :)

    geguziukas

  4. 3

    as tai ko ne kas valanda turiu bent jau kavos puodeli isgert:(

    simute

  5. 2
  6. 2
  7. 2

    zinoma, tai kofeinas

    cindy

  8. 2

    Taip, tikriausiai jau tu nebegsli be kavos, mano mamai tas pats, jei neisgeria kavos galva skauda...

    Indruke

  9. 2

    man ir uosvis sako, negerk kavos paskui noresi kaip cigaretes ;D na nezinau, aisku gali but priklausomybe.. kartais drebanti, jos noriu :) tai gal jau ir priklausoma :)

    kristale

  10. 2

    Kiekviena mano diena prasideda kavos puodeliu, jo vieno ir pakanka per diena. Manau, kad pas mane toks iprotis, o dar ne priklausomybe :) Daugiau nei du puodeliai juodos kavos per diena, manau, jau priklausomybe.

    almyte7