Atsakymai

  1. 2

    nezinau sako kad skauda..bet tikrai ne taip ziauriai kaip kiti pasakoja:)

    coliukexxxx

  2. 2

    nera taip baisu kaip nupasakoja, tik kad skauda lb ir viskas!

    cindy

  3. 2

    niekada neklausyk kitu yra tokiu kurios specialiai nori ibauginti.... as labai daug visko prisiklausiau... tai net su asarom i gimdykla eja nes begalo gimdyt bijojau... tikrai nera taip baisu kaip pasakoja kiti paskaityk mano klausima ir visus atsakymus( dar karta prisiminant gimdyma) visa baime dinks... sekmes tau:)

    simute

  4. 2

    o tu maziau klausyk kaip kas ka pasakoja. kiekvienai yra skirtingai. as asmeniskai is viso neleidau jokiai panai pasakot apie jokius gimdymus, nezinojau ka tai reiskia (kas tai yra) ir galvos neskaudejau.nesukau galvos kaip ten man bus ir t.t. taip pat ir tu daryk nesuk sau galveles,o ruoskis savo mazuliuka sutikt :)))

    redusis

  5. 2

    na, skaudeti, tai skaudes, bet isimink, kad tas skausmas yra istveriamas ir nuo jo nemirstama. Manau, visoms mamytems artejant gimdymui siek tiek darosi neramu, bet reikia pozityviai nusiteikti ir sekmes :) Kai pagimdysi, sakysi, kad nieko baisaus nebuvo, nes pamacius mazyli, visi skausmai uzsimirs :)

    Indruke

  6. 2

    nepergyvenk, ir neklausyk kas ka sneka, mano gimdymas buvo superinis, po tokiu gimdymu dar 5 pagimdyciau :) tai va paklausyk manes, nepergyvenk, ir tikekis gad lengvai pagimdysi.. :) sekmes tau

    kristale

  7. 1

    nebijokit. tuo metu baimei net nelieka laiko. ir apskritai,kaip galima kazko bijoti, ko nezinai kas bus???? o juo labiau laukia didele, didele svente- pasimatymas su savo angeleliu.

    juratele

  8. 1

    tai tau pasiseke kristale,kad tavo toks superinis gimdymas buvo..ne visoms taip nutinka,tokie stebuklai

    ingrandr

  9. 1

    jei taip galvosi,tai ir taip nusiteiksi..jei butu taip blogai ir baisu nei viena negimdytu po antra ar trecia vaikuti..na biskeli skauda,bet viskas iskenciama

    ingrandr

  10. 1

    nera baisu,kaip pati save nustatysi,as gymdziau su vyru, ir drauge buvo,tai lb palaike .gymdziau pati be jokiu nuskausminimu iskentejau,skauda kaip saremiai ateina,bet tai verta tokio dziaugsma isviti pasauli sale saves.tikrai nepergivenk viskas bus gerai, tik nusistatik i gera :) mums jau 4 men,ir dar gymdiciau :))

    Anonimas