Atsakymai

  1. 2

    Ismokami per 15 kalendoriniu dienu nuo dokumentu pristatymo o kaip tikslei skaicuojami koks ten juprocentas bus dabar mokamas prmais metais pasiteirauk tikslei sodroje. nes keitese viskas po nauju pries metus tai mokejo 100procentu.

    mamyciuke

  2. 1
  3. 1

    kazkaip cia visi atsakymai skiriasi, jau ir pati nebesuprantu nieko as galvojau , kad dekretines mokamos ir skaiciuojamos nuo praejusiu visu 12men ir vedamas vidurkis, o kaip su tais 4men? gal ta prasme norejote atsakyti kad dekretines mokamos nuo tos dienos isejimo iki gimdymo tai kazkur 2men, ir po gimdymo dar 2men. tai is viso 4menesiai, o vaiko pinigeliai jau bus ismokami po 2men nuo gimimo.

    geiza

  4. 1

    skaicioujami uz 4 paskutinius men..o as siuos pinigelius gavau kazkur berots po 3 savaiciu

    ingrandr

  5. 1

    dabar jau skaiciuoja uz metu atlyginima,paskaiciuoja greit per kelias dienas,tik ismoka per 15 dienu.Sodra moka dukart per menesi iki 15 dienos ir po 15 iki 30,tai kas pristate menesio pradzioj,tai idele tikimybe,kad iki 15 d.ismokes

    mamka

  6. 1

    o skaiciuojami 100 % nuo uzdarbio.ir imamas kiek man sake 12 men vidurkis,bent man kai as auginu jau vaika viena :)na bet cia visom vienodai turetu buti.

    masiniuke

  7. 1

    man ir atrodo kad ismokama yra per 15 darbo dienu,bet kaip is tikruju tai neaisku,nes kiek as klausiau tai sako kad yra kas gauna ir po menesio,bet as tikiuosiu sulaukt per tas 15 dieneliu :) as isejau sausio 27 tai siandien jau yra paskaiciuota,tai mazdaug dal dar savaitele ir perves.

    masiniuke

  8. 0

    jie ismokami per 15 darbo dienu,bet as gavau jau po savaites visa suma ir yra skaiciuojama uz 4 men.

    Anonimas