Atsakymai

  1. 3

    as manau kad cia tik prietaras,jai kirpsi plaukus nestumo metu tai prarasi rysi su vaiku.

    viktorijaz

  2. 3

    as ejau visa niestuma kiek man tik reikejo

    Agniukas

  3. 3

    Taip iseina, kad nescia jau ne zmogus. Nebe moteris. Kazkokia nesamone, jau ir taip jai sunku, ir dar negalima susitvarkyti plauku..is vis kosmaras. Svarbiausia ,kad busima mama jaustusi gerai, maziau tu prietaru.
    Zinoma, tik maziau chemijos.O dabar yra visokiu dazu.

    Linute39

  4. 3

    galima tik dažyti gal nelabai patartina kad per krauja neptektu kokiu chemikalu bet taip tai tikrai galima aš pati kaip netikejau jokeis zababonais tai kirptis ejau juk grifka turiu tai kaip atrodysi nesikirpus.

    mamyciuke

  5. 2

    na as ejau ir nieko tokio, kas ce gali atsitikt? neklausyk jokiu prietaru ir nueisi :)

    kristale

  6. 2

    Pirmaji trimestra reiketu privengti plauku dazymo su nenaturaliais dazais del leliuko alerginiu reakciju,o kirpimas tikrai nieko blogo nepadarys. Lankiausi kirpykloje nuo antro trimestro, daziausi, kirpausi ... viska dariau, kaip ir iprastai ir, atrodo, nieko blogo savo dukrytei nepadariau :)

    almyte7

  7. 2

    neleidzia kirptis tik prietarai, ir tai pirmaisiais menesiais tik.siaip galima kirptis, tik dazyti nepatartina, nes chemijos daug. nors as tai nezinau,sakau palauksiu, kol pagimdysiu ir pavasari eisiu atsinaujinti:)

    bantukas

  8. 2

    as visa nestuma lankiausi kirpykloje tik kol dar nesimate pilvuko savo kirpejai pasakiau jog laukiuosi, tai dazeme su balzaminiais dazais,eik drasiai nieko blogo tikrai nenutiks:)

    barskute

  9. 1
  10. 1