• 20ats.

    Darbas uzsienyje per idarbinimo firma, kaip sekasi dirbti?

    Ar Jus, o gal Jusu seimos nariai yra isvyke dirbti i uzsieni per idarbinimo firma, kuri veikia Lietuvoje. Kaip sekasi ar sekesi?

    BenikiuxDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    brolis,paskui dar vyro draugas vyko,apgavo.Sumokejo nemazus pinigus,o nuvykus darbo nebuvo

    ruta26

  2. 1

    atiduodi dali uzmokescio tarpininkams

    Auksare

  3. 1

    Mano vyras dirba Norvegijoje, as noriu pas ji ten gimdyti. Kokiu dokumentu man reikes, kad nemokamai mane priimtu i ligonine?skrysiu gimdyti,kai bus 30savaiciu

    Anonimas

  4. 1
  5. 1
  6. 1

    gal gali duoti tiksliasni adresa ten kur kazkuri rase kad yra nebloga firma mindaugo gatvej?

    justyte

  7. 1

    As buvau isvaziavusi per idarbinimo agentura Kaune,tikrai likau patenkinta,visos salygos atitiko,geras uzdarbis,nesunkus darbas,tikrai nenusivyliau.liko daug pazinciu ir tik geras ispudis apie Anglija..

    sandritute

  8. 1

    as asmeniskai nesiulyciau vaziuoti per tokias firmas,,buvo mano drauges vyras isvaziaves ir pasas buvo atimtas ir dirbo,kaip vergas ir lt nemokejo ir gyveno vos ne ant lauko..

    ingrandr

  9. 1

    Mamuliuk, o ta firma kartais ne on off.... goppenai dirba ten? pavadinimo tikslaii jau ir nepasakysiu, nes keicia kaip kojines:)))

    ausra2

  10. 1

    na per lietuviu firmas nepatarciau, nes nezinia ant ko uzsikarsi, o be to ir mokesi dvigubai, jeigu i europa vaziuoji tai tieisog per interneta eik i engagement service ir ten tik darba pasirink ir nera dideliu problemu.. as bent kelis giminaicius taip issiunciau, nes tada tiesiogiai su darbdaviu kalbiesi tad nera, kad kas apgautu, na aisku darbos salygos gali but sunkesnes negu nusakoma, bet paskui atvykus po menesio gali vel keist.. tikrai nera reikalo kazkam pinigus kist, gi ne is gero gyvenimo vaziuojate

    Anonimas