Atsakymai

  1. 3

    pirma kart kai ziurejo per echo, tai pasake kad vaikutis gerai vystosi,parode rankytes kojytes, klausem kaip sirdute plaka,!

    cindy

  2. 2

    Pirma karta nieko idomaus nesužinojau labai buvo idomu sužinoti kas bus bet nepasake tik sake kad viskas gerai o va jau per antra tai pasake kas bus kad mergaite, tai buvo labai smagu.

    mamyciuke

  3. 2

    pirma karta pamaciau savo pupa:))) gyd rode kur rankytes, kojytes, veidukas. kas bus per pirma karta nemate tiksliai, tai visai net nesake, sako kam spelioti jei tiksliai nesimato. aisku ir pasake kad viskas gerai, kad vaikelis vystosi gerai,nustate gimdymo data, kuri skyresi nuo pirma karta nustatytos datos. ir padare nuotraukyte atsiminimui:)

    vestina

  4. 1

    suzinojau leliuko lyti,svori,ugi,ar viskas gerai

    ruta26

  5. 1

    Sužinojau kelių savaičių nėštumas, ar viskas lėliukui gerai, pamačiau kaip širdutė plaka, sužinojau kad vienas lėliukas, o nedu. Giminėj yra buvę dvynukų, tai ir aš tikėjausi :)

    Jorkaile

  6. 1

    Man labai anksti 1 darė, tik 5 savaitė buvo, tad mačiau tokią pūslytę dar tik. Pasakė, jog nėštumas vietoje ir reik auginti :)

    MazyteFeja

  7. 1

    Man buvo 8 savaites pasake kad vaisius vietoje ir uzrase dydi ir viskas

    Angels

  8. 1

    Pirmaji skana dare siandiena.Iskarto maresi kaip plaka sirdute.Sake,kad vaisius vietoje,viskas gerai.Bet nerado priezasties del ko kartais negausiai kraujuoju.Sake prie vaisiaus viskas gerai.O kraujavimas tai tik vaisius smarkiau isitvirtina.Cia Airijoje daugumai moteru taip.Gal viskas bus ok.

    ernestyte

  9. 1

    per pirmaja echoskopija pamaciau savo berniuka ,ginekologe rode man vaikelio sirdute rankutes ir kojytes buvo labai faina ziureti ,labai smagus jausmas :)))

    ikmeskute

  10. 1